Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés! Csörgessé meg , vagy valami!
Bandi! 16 órától meccsezek, aztán sztem 17.30 körül indulhatunk is majd! Előtte jelzek! Mármint érted.....
Ricsi is megérdemli a tapsot, és igazán jó ember, le a kalappal előtte is! És természetesen Csulynak is jár a tapsvihar.
Úgy érzem, hogy a RaceCafé team versenyzője, Borzok György "Csuly", megérdemel egy hatalmas tapscunamit. Megérdemli, mert a technika nem akarta az igazat és ő meg becsülettel végig csinálta.
Jó kép lett, de csak a gyermek miatt! Nekem meg videóm van, szal Hooker ha gondolod valahogy eljuthat hozzád az is.
Kishooker már kikapná egykerékre, mint a faterja!
Sziasztok, hallottam hogy ma van vmi streetfigter verseny Fehérváron. Tudja vki hogy pontosan hol és meddig lesznek porgramok?
Én nem a gumimra tenném!
Nem a Balatonira?
Most!
sziasztok
ki mikor megy ki a Budaihoz?
A fehér 'gumimelegítő"finom portéka!
Oks! Ott leszek és el ne felejtsek Csuly-nak venni egy energiaitalt, hogy jól menjen majd neki! Ricsivel is beszélnék, hogy nem akarja-e reklámozni az RC a versenyen. Meg póló is érdekelne... .
Akkor legyen 8-30kóó!
oksa..., elég lesz 9-kor?
kólázni is kellene előtte!
9kor a garázsnál!
hello Bandi! Nekem teljesen jó az egész délelőtt, mehetünk RC-be előtte! Azt írd meg h mikor! Sajna ma 17 óráig dolgoztam, így nem tudtam semmit tenni az ügy érdekében, de holnap pótolhatunk délelőtt. Jövő hétvégére is szervezhetünk sztem, úgy néz ki nem lesz dolgom!
nagyon jó kupakod van, jól néz ki! Gratula hozzá!
Majd keresek lemezt aztán kiírom neked.
bizony kellene, de ma nem leszek msn en:S
én már majdnem elfelejtettem
ha nem akkor psssszt