Cső tesó! Na az fasza lenne! De! Egyelőre nincs CBR mert nincs műszakim és tegnap előtt éjjel lekapcsolt a jard... Jófej volt nem vette el a forgalmit de megsarcolt 10ezerre, aztán most nem kockáztatok... Az a baj pont rám kanyarodott ki esélyem nem volt meglógni, egyből látta a rendszámot (lehet le kéne vennem...) Szóval igyekszem összegyűjteni a pénzt, szóval melót keresek ezerrel, hogy mihamarább lehessen gyakorolni! De amint megvagyok hívlak!
Tesó! Megcsinálhatnánk valamikor azt a videjót amit beszéltünk. Van fedélzeti kamerám már, van handycamom, meg van fényképezőm, ami tud felvenni videjótat egész jó minőségben. Ez már 3 kamera bizony.
Sziasztok! Akinek van videója a vasárnapi versenyről kérem küldje el, mert csinálnék belőle összevágott rendes videót csak egyelőre nincs nyersanyag. Előre is köszi!
Az sajna Minden papirt megmutatott amit kell..beszélgettűnk egy darabig de sajna vizetni kellett...Az a lényege ennek a papirnak h semmi ..csatoljam a HACCP-hez és kész...
Szép jo reggelt!Vagy jobbat Ma nem kellett volna kinyitni az ajtot...Bejőtt egy aránylag csinos nő kb fél orája nah gondoltam
vendég..erre kiderűlt h nem ő szeretne fizetni hanem nekem kell
Élelmiszer-higéniai szakoktatás miatt jőtt Kérdeztem tőle h nekem mi a fasznak kell ez a szakoktatás...hisz csak csipsz. és mogyi van
Vagy megtudta h főzni szoktunk hétvégenként?! Nah az a lényege az egésznek h lekarmolt 15ezerrel Még jo h van pálinkám igy le tudtam magam nyugtatni a kis geci miatt Jobban jártam volna ha magunkra zárom az ajtot és ráfektetem az asztalra tuti vissza adta volna a pénzt a kurva annyát
Eszembe is jutottál ma, mert sztem annyit fogom mostanában az alkatrészboltokat meg a bontókat túrni, h simán találok majd neked egy új karbisort...
Pénteken benézünk caféba faterral 10 után, akkor visszük a motort - ezen a héten nem tud fogadni az orvos csak hétfőn. Aznap megy a motor is.
Szia Krisszke. Egy gyakorlatias kérdésem lenne. Motorozás után mindig olyan büdös benzin-olaj szagom van.. Nálad hogy van ez? Jobbra hátra-fel megy a kipuff..
Ahojtye kollégabácsi!
Légy üdvözölve kicsi, de lelkes csapatunkban!
A másik ablakban nálatok vok... A régi helyen nézelődök...
Nem hiszem, hogy tudok menni, mert este jövök vissza dolgozni, és az a Ring nincs jó irányban..
Asszem, ha bevezetik a Pancsiringen ezeket az esti menéseket, ami most is volt, ott gyakori vendég leszek...
Nagyon jó volt...
Ja, és ha lenne némi szórólap, azt lehetne terjeszteni különféle motoros rendezvényeken... Most voltam a Hringen a MOL fesztiválon, ott is lehetett vna osztani, vasárnap a Pancsiringen... Meg lesz vmi XJ rendezvény a Mátrában... Ugye Bereber?
Okksa, akkor küldd... Ricsivel beszéltünk, hogy csinálok kicsi matrica-tervet amit, fel lehetne tenni a fejidom/plexi/farokidom/stb. helyekre.
Én felteszem!
brunobiaggi@freemail.hu címre mehet nyugodtan!
vendég..erre kiderűlt h nem ő szeretne fizetni hanem nekem kell
Élelmiszer-higéniai szakoktatás miatt jőtt Kérdeztem tőle h nekem mi a fasznak kell ez a szakoktatás...hisz csak csipsz. és mogyi van
Vagy megtudta h főzni szoktunk hétvégenként?! Nah az a lényege az egésznek h lekarmolt 15ezerrel Még jo h van pálinkám igy le tudtam magam nyugtatni a kis geci miatt Jobban jártam volna ha magunkra zárom az ajtot és ráfektetem az asztalra tuti vissza adta volna a pénzt a kurva annyát
Pénteken benézünk caféba faterral 10 után, akkor visszük a motort - ezen a héten nem tud fogadni az orvos csak hétfőn. Aznap megy a motor is.
Légy üdvözölve kicsi, de lelkes csapatunkban!
A másik ablakban nálatok vok... A régi helyen nézelődök...
Nem hiszem, hogy tudok menni, mert este jövök vissza dolgozni, és az a Ring nincs jó irányban..
Asszem, ha bevezetik a Pancsiringen ezeket az esti menéseket, ami most is volt, ott gyakori vendég leszek...
Nagyon jó volt...
"Berber" akartam volt írni...
matrica jöhet..:)
Én felteszem!
Ricsi! Küldd a feliratot, csinálom a kismatrica tervét...
HAJRÁ! Nem hagggyyuk veszni a jó helyet!
Üdv!