Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg Gárdonyban nézd meg. www.Blackmoto.hu
Kawa Ivanicsnál van Zandona és Forcefield, a Motorsprintbe nagyrészt Louis-os cuccok vannak, a FullGas elköltözött Budaörsre, ott van még a Brassói utcában az RMC (régen jártam arra, nem tudom milyen motyóik vannak), több ötletem nincs... ...esetleg a Fecskeparton a szocimocis Dankovics, ott még előfordulhat gerincproti. Szerintem jobban jársz ha Pesten nézelődsz, nagyobb a választék.

Én Forcefield-et használok, akitől vettem ajándékba kapta a motor mellé de nem használta, így nagyon jutányos áron hozzám vágta. Többek között ezért érdemes figyelgetni az aprót.
UK--- Police Hayabusa----es 1 rossz ember--217kpm
http://youtu.be/IsN8Z3TPWOM
Hali! Fehérváron lehet valahol normális gerincprotektor venni? Veszprémben csak shoxos cuccok vannak, múltkor csak rendelésre hoztak volna
Illetve ki milyenre esküszik/szidja? Ebben a melegben nem veszem fel a bőrkabátot, inkább nem motorozok védelem nélkül
A hétvégén szombaton én és jópáran a Mátrafüred - Sástói XJ találkozón veszünk részt. Ott elférne egy bográcsolás de a hátamon nem viszem le a cuccost!
Úgyhogy ebből a jóból ki kell maradnom.
Matska...kőszőnőm de találtunk egy megoldást...egy villanymotoros ventit találtam...meg ugy néz ki h lesz légkondi... csak még meg kell nézni...ami folyamatban van..
Na szeva! megnéztem,szerintem nincs az az isten,aki ebből újat varázsol! (Azért nem oda válaszoltam,mert hátha mégis van!:-))))
Ezeknél a cuccoknál az a fő probléma,hogy itt natúr fémmel dolgozol,és csak a csiszolás a megoldás,de egyszer csak elfogy a fém!
Az autófényezők könnyen vannak,egy kis gitt,egy kis alapozó és eltűnik a karc!
Itt minél jobban fényesíted,annál jobban látszik !
A venti már megvan de 12V DC 2A-es dugasztápot szerezzen valaki mert nekem csak 1A-es van, az meg el akar olvadni tőle pár perc után.
Fenyő uram, feltettem még tegnap reggel a kipuff-os topic-ba amiről beszéltünk délután. Megnézed azért? Hátha....
bitedanke
hali..Nem tudom mi legyen a hétvégén azon filoztam h valami fogyokurás kaját kellene beiktatni valami szalonna sűtéses,hagymával dolgot szerintem de ha van valakinek jobb őtlete várom......Krisske..én nem értek az ilyenekhez...a gépet is ugy kapcsolom ki hogy kihuzom a falbol reggel meg bedugom am falba
Hétvégén lesz valami bográcsolás? Mert akkor kiírnám az oldalra.
Hagymatejja
Köszi Bandi a videózást! Ügyes voltál, legközelebb is lehetnél te a kameraman ! Már feltettem a gépre, meg kellene vagdosni. De én ehhez nem nagyon értek még, nem sok tehetségem van ehhez sem. Szal Ricsi valami ötlet?! Te értesz ehhez? Mert akkor bevinném CD-n a nyersanyagot, aztán kihozhatnád belőle a maximumot! NEm lett sok anyag, ami RC-s az kb 10 perc.
Köszönöm skacok! Pikk-pakk összekapom magam, ilyen könnyen nem szabadultok tőlem.
Mi hengerített le? Befújt a bukó alá a hideg esti szél?
Jobbulást!
Szia! Hát akkor jobbulást kívánok, remélem hamar rendbejössz!
Szeretném Felhívni a figyelmetek egy rendezvényre

Sok szeretettel várunk minden motorost

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3595&session_
id=gglqfjPVbow1608
Kiraktam.
Kűdd el légyszi----- tatankayotan@gmail.com-----
Mihamarabbi gyogyulást Tutu...
ThomAce...a weboldalra tedd fel léci az elérhetőségekhez racecafe@freemail.hu és a számom hetven/344-hatvan-tizenkilenc kőszi..
Tegnap kicsattanó formában voltam a maihoz képest. Fül- és torokfájás, nátha, láz... ... voltam már jobban is.
Tutu...tegnap igen szarul voltál legalább is ugy vettem észre remélem semmi komoly?!Vagy csak nem birtad feldolgozni h elvertelek csocsoban?
A motor biztos de a csaj nem