Kawa Ivanicsnál van Zandona és Forcefield, a Motorsprintbe nagyrészt Louis-os cuccok vannak, a FullGas elköltözött Budaörsre, ott van még a Brassói utcában az RMC (régen jártam arra, nem tudom milyen motyóik vannak), több ötletem nincs... ...esetleg a Fecskeparton a szocimocis Dankovics, ott még előfordulhat gerincproti. Szerintem jobban jársz ha Pesten nézelődsz, nagyobb a választék.
Én Forcefield-et használok, akitől vettem ajándékba kapta a motor mellé de nem használta, így nagyon jutányos áron hozzám vágta. Többek között ezért érdemes figyelgetni az aprót.
Hali! Fehérváron lehet valahol normális gerincprotektor venni? Veszprémben csak shoxos cuccok vannak, múltkor csak rendelésre hoztak volna
Illetve ki milyenre esküszik/szidja? Ebben a melegben nem veszem fel a bőrkabátot, inkább nem motorozok védelem nélkül
A hétvégén szombaton én és jópáran a Mátrafüred - Sástói XJ találkozón veszünk részt. Ott elférne egy bográcsolás de a hátamon nem viszem le a cuccost!
Úgyhogy ebből a jóból ki kell maradnom.
Matska...kőszőnőm de találtunk egy megoldást...egy villanymotoros ventit találtam...meg ugy néz ki h lesz légkondi... csak még meg kell nézni...ami folyamatban van..
Na szeva! megnéztem,szerintem nincs az az isten,aki ebből újat varázsol! (Azért nem oda válaszoltam,mert hátha mégis van!:-))))
Ezeknél a cuccoknál az a fő probléma,hogy itt natúr fémmel dolgozol,és csak a csiszolás a megoldás,de egyszer csak elfogy a fém!
Az autófényezők könnyen vannak,egy kis gitt,egy kis alapozó és eltűnik a karc!
Itt minél jobban fényesíted,annál jobban látszik !
hali..Nem tudom mi legyen a hétvégén azon filoztam h valami fogyokurás kaját kellene beiktatni valami szalonna sűtéses,hagymával dolgot szerintem de ha van valakinek jobb őtlete várom......Krisske..én nem értek az ilyenekhez...a gépet is ugy kapcsolom ki hogy kihuzom a falbol reggel meg bedugom am falba
Köszi Bandi a videózást! Ügyes voltál, legközelebb is lehetnél te a kameraman ! Már feltettem a gépre, meg kellene vagdosni. De én ehhez nem nagyon értek még, nem sok tehetségem van ehhez sem. Szal Ricsi valami ötlet?! Te értesz ehhez? Mert akkor bevinném CD-n a nyersanyagot, aztán kihozhatnád belőle a maximumot! NEm lett sok anyag, ami RC-s az kb 10 perc.
Én Forcefield-et használok, akitől vettem ajándékba kapta a motor mellé de nem használta, így nagyon jutányos áron hozzám vágta. Többek között ezért érdemes figyelgetni az aprót.
http://youtu.be/IsN8Z3TPWOM
Illetve ki milyenre esküszik/szidja? Ebben a melegben nem veszem fel a bőrkabátot, inkább nem motorozok védelem nélkül
Úgyhogy ebből a jóból ki kell maradnom.
Ezeknél a cuccoknál az a fő probléma,hogy itt natúr fémmel dolgozol,és csak a csiszolás a megoldás,de egyszer csak elfogy a fém!
Az autófényezők könnyen vannak,egy kis gitt,egy kis alapozó és eltűnik a karc!
Itt minél jobban fényesíted,annál jobban látszik !
bitedanke
Jobbulást!
Sok szeretettel várunk minden motorost
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3595&session_
id=gglqfjPVbow1608