Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam már, hogy a Csuly a RaceCafé Team versenyzője!
megoldjuk ám, ilyen jó kis reklámanyagot nem hagyunk veszendőbe menni . Ha idejében észbe kapunk még be is mondathattuk volna, h az RC támogatta. Meg különben is !
Holnap átnézem a vezetékeket.
azért nem lenne hátrány, ha átnézné, mert könnyen elöregedhetett valami...
Haver annak tanul(t), de ő nem mindig ér rá.
az fasza... szerelő?
Kb. 40km-t bírt ki vasárnap.
Ricsi! Menj a .......................ba!
Kriszkee....kajak nem értek hozzá...én valahogy taszitom a technikát nem értűnk egyett sok más van amihez értek de a gépekhez nem...Bandi te meg azzal a motorral őszig akarsz várni,akkor agygőrcsőt kapsz van a Hookernek egy elado szép sárga babettája láttam tegnap a garázsában felnin
huh... egy biztosíték neked mennyi ideig él? édesapám dróttal oldotta meg az ilyen biztosíték ügyet... de nem tanácsolom, mert neki is ugyanolyan szar még...
ez kamu video, melyik a rendor, a dagi maradonamezben, vagy a gyomortest prios borben?
"HA tudok valamiben segíteni szólj!"
Kéne félmilla. Vennék egy Yamaha Sr125-öst.
De már a tököm televan vele. Őszig nem változik a motornak a hozzáállása a dolgokhoz, akkor lecserélem.
Hali! 32éves. A (+)os biztosíték melegszik amikor rajta van a világítás.Siófokról hazafelé annyira megolvadt, hogy nem ért hozzá az érintkezőjéhez.
Szia! Már jobban tetszel lenni? Vagy még fohászkodjak kicsit hm?
OK Ricsi! Akkor nem cseszünk ki a többiekkel, nem kell neked vacakolnod a videóval! Elég nagy dolog volt így is amit eddig tettél! Szal megoldom valahogyan! Első 4 perc már meg is van . Csőő
Hello Bandi! Azért ne idegeskedj, mindent meg lehet oldani, javítani és tuti lesz olyan aki segít! Emiatt ne idegeld magad! HA tudok valamiben segíteni szólj! A plexidre vigyázok!
mennyi idős motor, és mi a baja?
Valaki! Aki ért a Ts-nek az elektromos rendszeréhez, az jelentkezzen nálam!

Faszom kivan ezzel a kurva motorral. Amikor az egyik dolog jó rajta, beszarik rajta a másig dolog.
Sajnos nem olcsók, épp ezzel a térdprotival szemezgetek (gyanítom még egy ideig fogok is ).

A semminél bármilyen megoldás jobb. A helyes méretválasztásra figyelj, akkor nagyon nem nyúlhatsz mellé.
Itt bizony van sok minden, nem rossz cuccok. A progrip proti egész mutatós. Jah, bele kell kalkulálnom az árba a nyári kesztyűt is Mennyit lehetne ennyi pénzből motorozni
Ez a Forcefield cucc nem rossz, de az ára... 20ropinál többet nem szánnék rá, inkább még alatta... Legroszabb esetben maradok a shoxos minőségnél... Amúgy érdekes kép, az egyik Dainese, a másik valami ismeretlen, de a hasonlóság... Nyilván a kidolgozása különbözik.
Aprókat figyelem, de olyan igazán jó alkalmi vételt még nem találtam
Szalonnasütés ? Jó ötlet szombat, vagy vasárnap, este, vagy délután?
Szia!

Persze, hogy menne. Dobj egy emilt, hogy milyennek kéne lennie, mik az elképzeléseid. Aztán küldöm az ajánlatot 3 - 4 napon belül. (persze nem hétvégén)
Thomace!

Kellene nekem valami nagyon ütős honlapot varázsolni... magyar, angol, és német menü-nyelvezettel... menne?