megoldjuk ám, ilyen jó kis reklámanyagot nem hagyunk veszendőbe menni . Ha idejében észbe kapunk még be is mondathattuk volna, h az RC támogatta. Meg különben is !
Kriszkee....kajak nem értek hozzá...én valahogy taszitom a technikát nem értűnk egyett sok más van amihez értek de a gépekhez nem...Bandi te meg azzal a motorral őszig akarsz várni,akkor agygőrcsőt kapsz van a Hookernek egy elado szép sárga babettája láttam tegnap a garázsában felnin
huh... egy biztosíték neked mennyi ideig él? édesapám dróttal oldotta meg az ilyen biztosíték ügyet... de nem tanácsolom, mert neki is ugyanolyan szar még...
OK Ricsi! Akkor nem cseszünk ki a többiekkel, nem kell neked vacakolnod a videóval! Elég nagy dolog volt így is amit eddig tettél! Szal megoldom valahogyan! Első 4 perc már meg is van . Csőő
Hello Bandi! Azért ne idegeskedj, mindent meg lehet oldani, javítani és tuti lesz olyan aki segít! Emiatt ne idegeld magad! HA tudok valamiben segíteni szólj! A plexidre vigyázok!
Itt bizony van sok minden, nem rossz cuccok. A progrip proti egész mutatós. Jah, bele kell kalkulálnom az árba a nyári kesztyűt is Mennyit lehetne ennyi pénzből motorozni
Ez a Forcefield cucc nem rossz, de az ára... 20ropinál többet nem szánnék rá, inkább még alatta... Legroszabb esetben maradok a shoxos minőségnél... Amúgy érdekes kép, az egyik Dainese, a másik valami ismeretlen, de a hasonlóság... Nyilván a kidolgozása különbözik.
Aprókat figyelem, de olyan igazán jó alkalmi vételt még nem találtam
Persze, hogy menne. Dobj egy emilt, hogy milyennek kéne lennie, mik az elképzeléseid. Aztán küldöm az ajánlatot 3 - 4 napon belül. (persze nem hétvégén)
Kéne félmilla. Vennék egy Yamaha Sr125-öst.
Faszom kivan ezzel a kurva motorral. Amikor az egyik dolog jó rajta, beszarik rajta a másig dolog.
A semminél bármilyen megoldás jobb. A helyes méretválasztásra figyelj, akkor nagyon nem nyúlhatsz mellé.
Aprókat figyelem, de olyan igazán jó alkalmi vételt még nem találtam
Persze, hogy menne. Dobj egy emilt, hogy milyennek kéne lennie, mik az elképzeléseid. Aztán küldöm az ajánlatot 3 - 4 napon belül. (persze nem hétvégén)
Kellene nekem valami nagyon ütős honlapot varázsolni... magyar, angol, és német menü-nyelvezettel... menne?