Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Mielőbbi gyógyulást kívánok! Örülök, hogy jól vizsgázott a bukód és hogy szerencse veled volt! Jobbulást!
Igen, meglehet, ha érdekel hogy kell, leírom. Köcsögök ezek a kínaiak, bármire képesek. Nem vettem még, a jelenlegit se tudtam elpasszolni, ketten majdnem összevesztek rajta amikor felraktam a csere-bere topic-ba, aztán végül egyiknek se kellett, mert nincs rajt féklámpakapcsoló. Ilyen kis szarságokon felakadni....
Mit vettél, hogy ez lett? Mi törpént?
Ebay-en meg lehet változtatni a felhasználónevet? Csak azért kérdezem mert most csináltam egy értékelést és amikor vásároltam tőle még nem így hívták. Bővítettem a listát ezentúl tőle is óvakodj: mototo0319 = peterpan
Vettél végül főfékhengert?
Én földúton jártam úgy, hogy kifutott elém, befékeztem, utána meg egyenesen futott előttem. Talán rivalizálni akart, lefutni vagy ilyesmi...
Mielőbbi gyógyulást. Hol történt mindez? Én gánt után fogtam meg majdnem egyet még a Hondával. Ugyanez, kb 80-as tempó, mert éjjel volt és tiszta bogár volt a plexi, alig láttam, a dög meg sréen futott át. Alig bírtam megállni, na onnantól 60 hazáig.
Fasza... Igyál rendesen, hogy mihamarabb összeforrjon!
http://kepek.motorfeeling.com/index.php?page=news
Basszus! Én Úrhidán lakom és van amikor szabadbattyán felől hasítok haza.csak nem 80-al de ezek után szerintem nagyon megfontolom a sebességhatárt bár pont a múlthéten voltam arra és ahogy bekanyarodtam szabadbattyán központjába a kanyarba belementem egy olyan gödörbe ami egy csatorna fedél körül volt mert a jófej munkások körbevágták és baszták visszafoltozni.akkor is elgondolkoztam kicsit hogy ebből bukfenc is lehetett volna.szerintem most már az utak miatt csak krosszmotorral lehet közlekedni
Azért örülök hogy egyben vagy és köszönjük a tájékoztatást.szerintem tanúlságos!
Ha így áll a helyzet, akkor segítek ebben.
Felkapott a média, celeb leszek :D
http://havariapress.hu/index.p...
Rokkantroll
Fater rommá van törve a motorom, és Hooker kivisz a caféba. Szerinted én almafröccsöt fogok inni?
Hallooo... Kőszőnőm Tacker h megprobáltad megfogni a holnapi főzéshez a hust de az álldozat jelentem tul kicsi ma este proba ujra min...100kg..legyen mert azéééé vagyunk de ne erőlkődj,ne kapkodj...este én probálom meg... Jobbulást haver Alma frőccs behűtve
Ja Sanyi a tárnoki szerelőm, csak az SV-s fórumból copyztam be mert egy kézzel szar gépelni:)
a falu meg természetesen Úrhida, a csaj meg a Kriszti:) Óriási mák, h visszafelé történt. Ha az a róka kiugrik...
Na? Megnézted a videót? Milyen lett a megtaposni való kamera?
Én reklámozom pár helyen ígyis. Csak most a website viszi el a zsét, mert a domaint be kell fizetnem.
Tegnap este fél 12 körül elcsaptam egy őzet. Megúsztam egy kulcscsonttöréssel, (már melóban ülök), úgy néz ki, h talán a motor se olyan vészes. Eddig: hűtő, fékkar, jobb kormányvégsúly, tank horpadt meg Sanyi szerint a teló is görbülhetett. Az őz megdöglött, a rohadék.
Engem megvédett a Jóisten és azért ő, mert ekkora szerencse NINCS.
Egy csajt dobtam el egy faluba, és odafelé láttam egy rókát ezért visszafele lassan (max 80 km) jöttem. Balról kiugrott az őz, egy rövid fékre volt időm. Már azt hittem, h átrongyolok rajta, de megcsúszott az első kerék, motor jobbra eldőlt én meg leestem róla. Kulcscsonttal merőlegesen vettem le a betont, úgyhogy 3 darabba tört, de a bőrdzseki megvédett amúgy. A jobb oldalamat fájlalom még a medencémnél, de csak zúzódás meg a térdem fáj-az is csak zúzódás. Csak farmer volt rajtam meg egy louisos neoprén térdvédő, de az elég volt. Ha az nincs rommá törik a térdem, mondták. A földet érés után nem sokat csúsztam a betonon, mert hátranéztem láttam h felém csúszik a motor ezért valahogy jobbra gurultam, rá a fűre aztán az árokba. Nem tudom hogyan csináltam, olyan volt, mint a Mátrixban belassult minden.
Én bele árokba, motor átborult a bal oldalára és ott csúszott tovább. Hűtővíz kifolyt, de még járt a motor ezért felpattantam h leállítom, de mire odaértem, megállt. 57 km/h-t mutatott az óra. Jött egy faszi hívtak rendőrt-mentőt én meg Hookeréket. Később mondták, h az árok közepén volt egy fa, 2 m-re álltam meg tőle. 2 km/h-val gyorsabban megyek vagy egy tizeddel később fékezek, kettészakít.
Bukón csak két karc, kicsit koppant a fejem de alig éreztem. Marushin power.

Most jön a hadakozás a vadászokkal meg a biztosítóval, állítólag nem volt vadjelző tábla (én nem láttam), úgyhogy azért nem reménytelen.

Ha esetleg valamelyikőtöknek volt már vadas esete, rámírna privátban? Nem tudom pontosan mi a teendő/esélyek.
A Ricsi egy fasza gyerek ezt ki kell jelentenem,mindenki fogyasszon legalább egy üdítőt nála,meg ha lehet vasárnap reklámozzuk kicsit a Racecafét,hogy sokáig lehessen klubunk.
Jó reggelt!Takker az a lényeg,hogy egyben vagy és a motor is rendben lesz.A kurva kávétól majd 6-ig pörögtem Most meg megint kell mert épp felkeltem Mikor vigyelek inni?
Jobbulást!
Ha esetleg nem lett leadva, az elfogyasztásából ki tudom venni a részem ...
jobbulást!
www.youtube.com

aztán

watch?v=

ryIk3wHGxQQ

És így menni fog :) Remélem sikerül dekódolnod az üzenetet.
persze, csak hogy juttatom el?