Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát arany de ha nem,nem Vigyázz azért meg ne folyjon,tudom mit akarsz lemaratni de vigyázni kell vele.
Csak ha beton.
:D
És becseréled sörre? :)
Nem kell olyan sok, két kipufogóra való fém platnit kéne lemaratnom vele.
Oks,már +36-90/....
Lol meg ilyenek
DD
Szarkofágom van az nem jó?
nekem van egy fél üveggel
Van valakinek kromofágja?
túl sokat használod ezt a smájlit, kicsit idegesítő :D kolléga :)
Keeway Speed-nél is ment bele egy ilyen kartergázoslóbigyócső a karbisra. Jelentőségét nem tudtam megállapítani.
Kriszkee:
Fújj bele az eggyikbe, miközben befogod, majd elengeded a másikat, ha egyértelműen csak egymással vannak összekötve akkor tutira karbifűtés. Nekem a robogóhoz vásárolt karbin volt ilyen, de léghűtéses robogón nehéz bekötni.
ThomAce:
Kartergáz visszavezetőnek szerintem a légszűrőben lenne a helye.
Ha a hengerből megy oda két cső, akkor az kizárásos alapon a kartergáz visszavezetés lesz.
Én itt leszek!
Írd ki nyugodtan a számodat, holnap már első találatok között dobja a gugli. Holnapután már csörögnek rajta a telemarkeccingesek, egy hét múlva meg már a külföldi "felveszed és rámegy a gatyád is" számok. Jobb az így kódolva, hidd el. Így nem kereshető programok által, mint telszám.
Hát szívócsonk fűtésről már hallottam, de karbifűtésről még nem. De javítson ki aki jobban tudja, én biztos nem kötném rá a hűtővizet, az 100%.
Lassan működőképessé varázsolom a kamerát. Lencsék újra rögzítve. UV szűrő cserélve egy másik kamerából. Csatlakozó érintkezők helyreállítva. Eltört alkatrészek megforrasztva. Két pötty pillanatragasztó, meg két pötty technocol rapid, 2csepp forrasztóón, meg 4 óra munka eddig.
Főzés rulez!
Olyan kis rejtélyes vagy Végül is így nehéz megfejteni én is +harminc6 70 5vennégy 5venöt 3,4,2 ez nagyon komoly ide moszados kódfejtés kell Majd megbeszélem mikor fogad de kellenek üveggyöngyök meg egy oldal szalonna és alkohol amit át kell adni érkezéskor,különben meg lesz vajákolva a géped Harci színeket nem szabad viselni és balra sem szabad kiköpni,valamint a küszöbre sem lehet rálépni.
Ok!Már felkeltem
mármint karburátor
hogy a fene enné meg az összes fekete billentyűzetet
hát katburátor fűtés
Az a zöld izé az réz-oxid, népies nevén patina.
én a hűtővízre gondoltam, annak van ilyen ződ színe, csak azt nem tudom mi a fenét keres az a karbiban?!?!
ahha, zöld izék, kipiszkáltam őket, de nem lelkiismeretesen, mert nem vagyok biztos a dolgomban..
am a hengerből megy oda két cső..