Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek levegőzők meg túlfolyók szoktak lenni, szerintem nem normális ha el van tömődve. "Zöld izé"?!
Hello Mindenkinek! Segítségre lenne szükségem! A karburátoron van sok cső, de kettőről csak sejtem mi lehet. Ha tudja valamelyikőtök mik ezek pontosan, megírhatná nekem! Előre is köszönöm! Am ilyen zöld izéval van mindkettő eltömödve, cska azt nem tudom, hogy ez gyári-e, vagy dugulás....
0630kilenc negyven három 96 19

holnap sajna csak délután érek rá valamikor 4körül!
Ugyi nem felejtetted el a holnapot? 9:15-re ott leszek...
Nem tudom a számodat de az enyém fent van az adatlapon.Holnap megyek a sráchoz 10-re.
Semmit,elment a kép,tehát homályos lett mert elmozdult az optika.Fos kínai,óvatosan kell vele bánni.A 260 km/h benyomta a francba.
RaceCafé nagyon döngetted a zöldet reggel
Hallo....Szombatra milyen programot terveztetek?
Azon agyalok hogy kellene valamit főzni szombat du-tánra vagy estére...Vagy csak főzők egyett magamra Mi a véleményetek?
Valami buli lesz, ha valakit érintene.

5. Yamaha XJ party Mátrafüreden!
oh !most néztem irtál:)

Mikor lenne neki jo?most mondtak rá egy árat de nem hiszem hogy 10-12ezer lenne azért már egy komplett féket kapok majd nem!
Próbáltalak hivni de nem vagy elérhető ha rá érsz csörgess meg és megdumáljuk!
Ha a Gáz utca felől mész a Rimini pizzéria felé, akkor a jobb oldalon van egy pár garázs, szerintem az lesz az. De az Ősz utcához mindenképp közelebb lenne neked, mint nekem a Sarló utcához, bár én még ezt a 10 perc sétát is bevállalom, mert egyszerűen képtelenség itt a környéken kiadó garázst találni...
Még mindig nem tudom behatárolni, hogy az hol van egészen pontosan. A tér tudom hol van, csak a garázsokat nem tudom.
Május 1. tér. Úgy már megvan? Tőled kb 3 perc gyalog ha beugrasz közben az éjjelhajnaliba csokiért.
Erről lenne szó:

http://www.expressz.hu/ingatlan/garazs/hazgarazs/hirdetes-2101
9806/
Hali
hivtam őket de sok a meló náluk ugy hogy....:(
SZia

Elvitted már a mocidat szerelőhöz?
jó lenne egyeztetni!
Pontosan hol helyezkedik el az a garázs? Én az Ősz utcában lakom.
Sziasztok!

Aki esetleg beszállna egy Széna téri garázs bérlésébe, dobjon egy mailt az sb71 (kukac) freemail (pont) hu-ra. A havi bérleti díj 13e lenne, ezt osztanánk el. Lehetőleg olyanok jelentkezését várom, akik nem csak a szezon alatt tárolnák ott a vasat, hanem egész évben!

Üdv!
amcsiknal mar lehet kapni, itt meg szerintem meg 1-2 het. megyek is ra egybol :-D
Apropó. Mit csináltál vele, hogy homályos lett? Leejtetted? Mert elsőre olyan, mintha a lencséje beesett volna egy fél mm-t az optikába.
Szépen összetörted szegényt. Némi forrasztás és pár pötty pillanatragasztóval újra életrekeltettem. - ugye nem baj? - Igaz, a képe még mindig homályos. De majdcsak sikerül megreparálnom.

Amúgy még mindig dolgozom rajta, hogy beférjen a Gixxer orrába. Remélem a hétvégén sikerül megoldanom, hogy ha ilyen kamerát veszek, akkor beférjen az elejébe.
Úgy,hogy elment a kép.Homályos lett én meg ideges és nem női kezem van
Már írtam múltkor,hogy beszéltem a szerelővel és megnézné csak nem reagáltál!
Nem vennék ilyen drága készüléket. Van kamerám ígyis, csak érdekelne, hogy hogy sikerült így hazavágnia. Reset gomb betörve, kamera fej eltörve...

Nagynehezen összeforrasztottam az egészet. Csak a probléma, hogy kibebaszottul homályos a képe. Érdekelne, hogy eredetileg is csinált-e ilyet a kamera, vagy leejtés okozta.