Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolkodtam én is rajta, h veszek, de inkább megvárom ezt:

http://www.apple.com/iphone/fe...

Amúgy is vennék előbb-utóbb, akkor már jó lesz erre a célra is.
5 Mpixel, 720p videó 16 GB, csak egy tartó kell hozzá.
Mér a tieden van olyan? :)
Hooker egyszer már megírhatnád, hogy hogyan sikerült így kicsinálnod az MD80-as kamerát.
Én is mindig elzárom.
én mindig elzárom még a 600as 4 ütemünél is
Blackmoto - Gárdony
simsonnal mutatványozik? :) 50-es?
A benzincsapot el szoktátok zárni, ha pl estére leteszitek a motort? 50es kétüteműnél szükséges?
Kinek kell szurkolni? :)
Háát ha fogunk halat Hantoson, akkor előfordulhat
Délelőtt szurkolászás, délután fél-balaton?
akkor lesz finom halászléparty! yeeeeye . hol fogsz pecázni?!
akkor vasárnap délelőtt szurkolunk a Csuly-nak, aztán kaja pia RC és go Balatontkörbehajnalig?
SZiasztok

ki ér rá napközben ?Lehetőleg olyan akinek van A jogsi, ismerem és egy szerelő ismerőse aki ocsóé megnézi a kis járgányomat és meg is míveli a féket!

Köszi előre is!
Stimmel, köszi! Vasárnap mikor érdemes kimenni a rendezvényre?
3642 a vége
Szombaton horgászni megyek, valamikor estefelé érek haza.

Wartburgnak van olyasmije ami neked kell, legalábbis úgy emlékszem hogy az is olyan.
Szombat délután nem motorozzuk körbe inkább?! Hm? Meg most az van, hogy el van szakadva a gumibak a kipuffnál, így nem tudok vele menni egyenlőre. De nem tudom hol lehetne ilyet venni:(. Ilyen 20mm-es gumiizé és 6-os csavarokkal a végén... . Állítólag valamelyik keleti autócsodában van ilyen, de a fene tudja..:(. Segíccség!
Kötél Pityunak régi a telefonszáma? Kellene vele beszélnem, szükségem lenne egy apró alkatrészre.
Még mondtam is hogy mennyi az idő, amikor kajáltunk.

Jujj el is felejtettem! Akkor vasárnap megnézzük a Csulyékat, aztán a többit meglátjuk.
jah, hát igazad van, fel sem tűnt hogy milyen késő volt már, nem nagyon látszott meg sehol , parton is délelőttös filing volt . Vasárnapra h tervezted a gurulást? Nem megyünk szurkolni?! Vagy délután akarsz tótkerülni ?!
Gyrossal egybekötött gárdonyi kanyar fél óra múlva indul...(tutu)
sssssshhhhshhssskkkkkkk Matska Úr vétel! sshhshhhhksksk
Van itt valami lézertechnika, amivel le tudja küzdeni a közös ellenséget, érdekli még?
&
émmeg itthon dekkolok a lepukkant derekammal...
akkor mondj nekem is valamit, mert a Kötél szart a pofámra szombaton... ezééé még megbaszom...
nem,én ahhoz kevés vagyok
mi szervezzük a brigáddal,ebből próbálom kivenni a részem