Srácok, ezt a motort ismeri valaki? Egy móri srácé volt, most Szombathelyre került. Mit érdemes tudni róla, jó, megkímélt? Sokat segítene a gyors válasz, köszi!
Jön valaki velünk? Kis laza nem nyelezős túra lesz. Berber ha jön, akkor lekötjük a gázkarját, vagy kiveszünk neki 3 gyertyát, hogy csak egy hengerrel tudjon menni.
Na baker, holnap akartam menni a Hungaroringre, de már elfogytak a belépők. A Kakucson meg rendezvény lesz. :-( Assszem nézek majd valami túraútvonalat.
Meg van még a vasad hát őszintén?semmit se aludtam mire hazaértem lefűrődtem..annyi,kávé és energiaital volt bennem hogy csak kinlodtam Igy fogtam magam és 4re bejőttem takaritani
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ismét gyönyörű nap virradt Motorországra. Egy kis cseszneki kanyargásra invitálnám a tisztelt közönséget. Most még szebb, még kanyargósabb tájakra kalauzolnám a csapatot. Aki szeretne csatlakozni, az legyen délután 1 órakor a RaceCaféban. Akár robogóval is jöhet aki akar, csak tudja tartani a 90-es tempót. Ha valaki szeretne kajálni, az hozzon magával. Frissítőt a RaceCaféban kaphattok.
Cél: Csesznek és környéke. Valami szép placcot keresünk. Kamerát és fényképezőt hozzatok.
Bandikát várják a részkáféban!
Víztiszta plexi érkezett a bukójához.
Itt 17 féle lóbalzsamot találtok és nagyon olcsón.
www.masszorellato.hu
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ismét gyönyörű nap virradt Motorországra. Egy kis cseszneki kanyargásra invitálnám a tisztelt közönséget. Most még szebb, még kanyargósabb tájakra kalauzolnám a csapatot. Aki szeretne csatlakozni, az legyen délután 1 órakor a RaceCaféban. Akár robogóval is jöhet aki akar, csak tudja tartani a 90-es tempót. Ha valaki szeretne kajálni, az hozzon magával. Frissítőt a RaceCaféban kaphattok.
Cél: Csesznek és környéke. Valami szép placcot keresünk. Kamerát és fényképezőt hozzatok.
We brake for nobody!
Hooker! Hol a szakadt kamerád?!