Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelentem voltam! A cuccot átvettem! Danke sör!
Nem volt könnyű, de igyekeztem.
Takker nem gurulna erre hazafelé menet a kamerával? Neki úgyis útbaesik.
Hm... Ez nem Dub gépe volt? Amúgy ez egy megkímélt és jó álapotú, alig használt motor.
Szolgálati közlemény:
Bandikát várják a részkáféban!
Víztiszta plexi érkezett a bukójához.
Hogy a csipába sikerült egy 2009-es hozzászólásra válaszolnod?
Srácok, ezt a motort ismeri valaki? Egy móri srácé volt, most Szombathelyre került. Mit érdemes tudni róla, jó, megkímélt? Sokat segítene a gyors válasz, köszi!
Szevasztok!
Itt 17 féle lóbalzsamot találtok és nagyon olcsón.
www.masszorellato.hu
Jön valaki velünk? Kis laza nem nyelezős túra lesz. Berber ha jön, akkor lekötjük a gázkarját, vagy kiveszünk neki 3 gyertyát, hogy csak egy hengerrel tudjon menni.
Kivitted a kamerát legalább?
Mekkora méretre gondolsz?
Fú baszd meg már itt vagyok a Race-ban
Ha már elindulsz, a tönkrevágott kamerádat nem hoznád át? Hálás lennék érte nagyon. Kellene méretvételezés miatt az egész.
Na baker, holnap akartam menni a Hungaroringre, de már elfogytak a belépők. A Kakucson meg rendezvény lesz. :-( Assszem nézek majd valami túraútvonalat.
Berber,hamarosan megyek!
Meg van még a vasad hát őszintén?semmit se aludtam mire hazaértem lefűrődtem..annyi,kávé és energiaital volt bennem hogy csak kinlodtam Igy fogtam magam és 4re bejőttem takaritani
Te legalább tudod hogy megvan. Nekem majd le esik...
Jajj Anyám! Megvan még a vasam? Te se sokat aludtál...
Fáj a fejem
Fúj de rohadtul reggel van.Berber meg felébreszt .A kamerám? hát itt van valahol.Itt vagy a közelemben,vagy a polcon
Hja, és a táv oda - vissza 120Km!
Kedves motoros társaim!

Szép jó reggelt mindenkinek!
Ismét gyönyörű nap virradt Motorországra. Egy kis cseszneki kanyargásra invitálnám a tisztelt közönséget. Most még szebb, még kanyargósabb tájakra kalauzolnám a csapatot. Aki szeretne csatlakozni, az legyen délután 1 órakor a RaceCaféban. Akár robogóval is jöhet aki akar, csak tudja tartani a 90-es tempót. Ha valaki szeretne kajálni, az hozzon magával. Frissítőt a RaceCaféban kaphattok.

Cél: Csesznek és környéke. Valami szép placcot keresünk. Kamerát és fényképezőt hozzatok.

We brake for nobody!

Hooker! Hol a szakadt kamerád?!
Jo reggelt mindenkinek!Köszönöm mindenkinek a segitségét,hogy a R.C.-t segitik terjeszteni....
Megigertem Ricsinek hogy segitek