Szombat délután dióhéjban: Nagy nehezen összegurultunk páran,hogy gurulunk egyet!Eddig OK! Siófoknak vettük az irányt a 7-esen,erre beleszaladtunk kb 1500-2000 biciklisbe,akiket ráadásul sem megelőzni,sem kikerülni nem tudtunk,mert tele voltak rendőri biztosítással,mint kutya bolhával.Át kínlódtuk magunkat rajtuk,mindenféle mellékutcákon-Siófokon meg elszakadt a dzsekim zipzárja, úgyhogy le kellett vennem,ha nem akartam,hogy véresre verje a hátam,gondolhatjátok minő felemelő érzés volt késő este(hideg-párás idő) rövidújju pólóban hazagurulni?
Aztán azért kárpótlásból éjfélig ittunk nálam a garázsban,így előzvén meg a megfázást!
Sziasztok!
Ismer valaki Fehérváron Triumph tulajdonost? Szívesen beszélgetnék vele, mi a barátommal nemrég óta vagyunk egy speed triple, meg egy tiger gazdái.
Nem is rossz ötlet ez a Dobogókő túra. Asszem az idei 3.-ik nagyobb túra ez lesz.
Most viszont nem megyek sehova. Tegnap Várpalota és Székesfehérvár közti részen úgy beterítettek minket az apró bogarak, hogy pfúúú. Ki kellett mosnom a kordura kabátomat, mert beleragadtak a bogarak. Remélem holnapra megszárad. A bukósisakom plexijét csak úgy tudtam lemosni ma, hogy beáztattam szappanos vízbe.
Én szóltam, hogy lesz bicajverseny :-) Én is ott köztük voltam (közel 1600 bicajos)
Szép estét!
www.airbrushfehervar.hu
Aztán azért kárpótlásból éjfélig ittunk nálam a garázsban,így előzvén meg a megfázást!
Ismer valaki Fehérváron Triumph tulajdonost? Szívesen beszélgetnék vele, mi a barátommal nemrég óta vagyunk egy speed triple, meg egy tiger gazdái.
És még érdekelne hogy hol lehet motort fóliáztatni.
Köszi
Fényképből szeretnék matricát csináltatni.valaki tudna nekem ebben segíteni?
Most viszont nem megyek sehova. Tegnap Várpalota és Székesfehérvár közti részen úgy beterítettek minket az apró bogarak, hogy pfúúú. Ki kellett mosnom a kordura kabátomat, mert beleragadtak a bogarak. Remélem holnapra megszárad. A bukósisakom plexijét csak úgy tudtam lemosni ma, hogy beáztattam szappanos vízbe.
Ennyi bogarat még életemben nem láttam.