Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg délután megyek (17 után) Gárdonyba olajcserézni. Lassan egy éves a motorom és most szülinapjára friss motorolajat kap.
Hát pl én most voltam a hátsó fékcsövemért amit szombaton eltéptem valahol pátka és gánt között :(
Nagyon kihalt a topic úgy nézem. Hol van mindenki?
Amúgy mit csináltál ezzel a kamerával egészen pontosan? Elmesélhetnéd, hogy hogyan sikerült megölni.
Te aztán jól eltűntél...ritkán látni errefelé... Vasárnap te is fighterkedsz?
Volt az már 18-19óra is
mi is voltunk Balatonnál, Kenesén, de 17 óra körül, akkor már nagyon szét folt a bringás mezőny, lehetett motorozni szépen....:)
Szia,

Én szóltam, hogy lesz bicajverseny :-) Én is ott köztük voltam (közel 1600 bicajos)

Szép estét!
Szombat délután dióhéjban: Nagy nehezen összegurultunk páran,hogy gurulunk egyet!Eddig OK! Siófoknak vettük az irányt a 7-esen,erre beleszaladtunk kb 1500-2000 biciklisbe,akiket ráadásul sem megelőzni,sem kikerülni nem tudtunk,mert tele voltak rendőri biztosítással,mint kutya bolhával.Át kínlódtuk magunkat rajtuk,mindenféle mellékutcákon-Siófokon meg elszakadt a dzsekim zipzárja, úgyhogy le kellett vennem,ha nem akartam,hogy véresre verje a hátam,gondolhatjátok minő felemelő érzés volt késő este(hideg-párás idő) rövidújju pólóban hazagurulni?
Aztán azért kárpótlásból éjfélig ittunk nálam a garázsban,így előzvén meg a megfázást!
Sziasztok!
Ismer valaki Fehérváron Triumph tulajdonost? Szívesen beszélgetnék vele, mi a barátommal nemrég óta vagyunk egy speed triple, meg egy tiger gazdái.
Szia! Sztem próbáld meg a TQE-nél az Irányi Dániel utcában - ügyesek
Én majd holnap mosom. Most a párom meg az én bukómat vakartam. A kabátomat már kiraktam száradni, remélem holnap reggelig megszárad.
Oksa,de én nagyduzzogva még tegnap este lemostam mert borzasztó volt a sok bogár tetem
Jah
És még érdekelne hogy hol lehet motort fóliáztatni.
Köszi
Sziasztok

Fényképből szeretnék matricát csináltatni.valaki tudna nekem ebben segíteni?
Nem is rossz ötlet ez a Dobogókő túra. Asszem az idei 3.-ik nagyobb túra ez lesz.

Most viszont nem megyek sehova. Tegnap Várpalota és Székesfehérvár közti részen úgy beterítettek minket az apró bogarak, hogy pfúúú. Ki kellett mosnom a kordura kabátomat, mert beleragadtak a bogarak. Remélem holnapra megszárad. A bukósisakom plexijét csak úgy tudtam lemosni ma, hogy beáztattam szappanos vízbe.

Ennyi bogarat még életemben nem láttam.
Na lementem a vashoz
Jaa,egyszerre
Légyszi írj mert nem tudom a számodat és indulni kéne
Mindjárt hívlak, addig el ne indulj :)
Már lassan öltözök
Kimenjek a Raceba,ha jössz vagy ide érkezel?
Egyik sem,mutatok újabbat