Szép jo napot Ha az elkővetkező két hétben valaki lát alkoholt fogyasztani ... az zok szo nélkűl verjen be egyett nyugodtan nekem Nem vagyok normális...kikészűlők(tem)..
Minek veszel úszót? Kilyukadt? Amúgy valószínűleg elkopott a tűszeleped vagy csak mocskos. Sokan hajlamosak a súbertűvel összekeverni, remélem te nem! Nemrég robogón orvosoltam hasonló problémát! Benzin csapoddal mi van?
Jól kibaszott velem reggel az időjárás! 4 óra alvás után, reggel fél 8kor nekivágtam az 50es robogómmal Győrnek! Mentem már fel vele párszor semmi probléma csak a kamionosok 2 órán keresztül, míg felérek, szó szerint meg akarnak ölni... Almásnál elkezdett esni, mondom anyád, Sörédnél már átázott a bőrkabátom is és a s*ggemen is folyt a víz... Bele a cipőmbe! Na azt inkább visszafordultam és telefonáltam hogy küldjék el inkább postán ami kell...
Á, dehogy... 1:50-es átlaggal számolva olyan 3,5-4decinek kellett volna fogynia... Most már kétüteműnél is értelmet nyert az "eszi az olajat" kifejezés
Egy hosszú gyertyakábel nem jó? Csak belógatod a tankba úgy, hogy testeljen is és rárugsz kettőt! Amúgy is van a Sámsonon öngyújtó funkció. Öcsém gyújtott rá még a Vidi parkolóban a következőképpen: Gyertya ki (de benn a pipában), bot végére zsepi - bele a benzinbe, aztán a gyertyához téve egy határozott rárúgás... Penge műsor volt.
Szép jóreggelt mindenkinek! Milyen gyönyörű nap virradt ránk! Ez a kurva eső hajnalban annyira szakadt, hogy felébredtem és nem is tudtam vissza aludni! Inkább felteszem a függönyöket, csak remélem nem zúgok ki a tizedikről. Szeretlek Szivem!
Jól kibaszott velem reggel az időjárás! 4 óra alvás után, reggel fél 8kor nekivágtam az 50es robogómmal Győrnek! Mentem már fel vele párszor semmi probléma csak a kamionosok 2 órán keresztül, míg felérek, szó szerint meg akarnak ölni... Almásnál elkezdett esni, mondom anyád, Sörédnél már átázott a bőrkabátom is és a s*ggemen is folyt a víz... Bele a cipőmbe! Na azt inkább visszafordultam és telefonáltam hogy küldjék el inkább postán ami kell...