Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem kifejezés h mennyire szarul Nem kell nekem a kék osztriga elég az R.C. is
LoL
Ne a Kék Osztrigába menj inni
...nem iszom több bort mert fáj tőle a seggem...
Szarul vagy,komám?
Szép jo napot Ha az elkővetkező két hétben valaki lát alkoholt fogyasztani ... az zok szo nélkűl verjen be egyett nyugodtan nekem Nem vagyok normális...kikészűlők(tem)..
Ez itt a Simson Bart
Majd tegyél fel képeket,ha kell lefényképezem a szörnyedet
Hö hö hö
Én hát tudod a szőrös mintha valakire hasonlítanék.bár tudom te nem ismersz EGYETLEN szőröset sem a családban...
felvettelek, nekem lenne problémám a simsonnal.
Nézd meg ennek a Csuly srácnak a képeit ez olyan őrült lehet mint te
Te lennél az öccse?:D
Mi a baj? itt az msnem. fantavscoca@hotmail.com jah igen én is a Simson bUz!k-at képviselem:D egyébként...:)
Te vagy az,édes ecsém?
Szevasztok! szervusz Bátyó megjötem
Beszéltem vele,nemsokára beregisztrál
Nyugi nem keverem össze:) Benzincsap 1külön történet, lényeg hogy a buvárcsövet takaró szűrőt letörtem... És nincs szűrő, nyeli a koszt...
Minek veszel úszót? Kilyukadt? Amúgy valószínűleg elkopott a tűszeleped vagy csak mocskos. Sokan hajlamosak a súbertűvel összekeverni, remélem te nem! Nemrég robogón orvosoltam hasonló problémát! Benzin csapoddal mi van?

Jól kibaszott velem reggel az időjárás! 4 óra alvás után, reggel fél 8kor nekivágtam az 50es robogómmal Győrnek! Mentem már fel vele párszor semmi probléma csak a kamionosok 2 órán keresztül, míg felérek, szó szerint meg akarnak ölni... Almásnál elkezdett esni, mondom anyád, Sörédnél már átázott a bőrkabátom is és a s*ggemen is folyt a víz... Bele a cipőmbe! Na azt inkább visszafordultam és telefonáltam hogy küldjék el inkább postán ami kell...
Én csak simsonozok!:D Nincs pénz cigire meg nem is kell:D
Csak aztán vigyázz, hogy Sophi helyett nehogy Simsonra gyújts rá
Áááá ezt kikell próbálnom!
Á, dehogy... 1:50-es átlaggal számolva olyan 3,5-4decinek kellett volna fogynia... Most már kétüteműnél is értelmet nyert az "eszi az olajat" kifejezés
Egy hosszú gyertyakábel nem jó? Csak belógatod a tankba úgy, hogy testeljen is és rárugsz kettőt! Amúgy is van a Sámsonon öngyújtó funkció. Öcsém gyújtott rá még a Vidi parkolóban a következőképpen: Gyertya ki (de benn a pipában), bot végére zsepi - bele a benzinbe, aztán a gyertyához téve egy határozott rárúgás... Penge műsor volt.
Szép jóreggelt mindenkinek! Milyen gyönyörű nap virradt ránk! Ez a kurva eső hajnalban annyira szakadt, hogy felébredtem és nem is tudtam vissza aludni! Inkább felteszem a függönyöket, csak remélem nem zúgok ki a tizedikről. Szeretlek Szivem!