Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is reklámozgatom a RaceCafét ahol csak tudom.
Jó reggelt!
Davide, ma küldök sms-t, délután meg hívlak. Még külföldön vok...
Üdv!
Okés, akkor majd szombaton! Jó időt és még jobb gurulást, pályázást! Új fékkel mész majd?! khm...
Ha nem lesz özönvíz akkor igen, utána nem hiszem hogy lenne még erőnk bogyót ütögetni. A szombat már sanszosabb...
ehh, de ezt el nem lehet hinni, hogy ilyen megtörténhet.. szerintem fogalma sem volt semmiről
meglepődött egy kicsit...
szia! péntek este akkor pályáztok? hazafele gondolom már nem lesz kedvetek RC-be menni?! vagy igen?
csak úgy...
Legalább gyorsan végeznék.
Vettem fékbetétet, maradtam az EBC HH-nál, occó volt.
141 km/h-val azért meggondolnám. Olyan lehet mint sajtreszelővel rejszolni...szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
bevállalnám
O.K. Legyen jó idő...
A világ leggyorsabb fűnyírója egy Kawasaki
Holnap ilyen 3 körül megint találka a OMW budain?
Szeva, nem tünik rossznak... Én lehet mennék.
hát izéé , én éppen itthon punnyadok! Sajna én ilyen hétvégista vagyok, de péntekre beszerveztük az RC-t. Papirjutyák itthon vannak .. Üdv Berberéket!
Berber Hooker itt van Ti merre?
Eggyel jobb, mintha egy motorostalálkozón kanyarintottak volna bele egy nyugodt laza kuglófot amíg a színpad előtt csápoltál...
Szétnyesett kameráddal mi van?
A legprofibb eredeti weszkók a T-Motor sidecar.hu-n vannak.A jövő hétvégén buli innen 50 km-re ott meg is veheted.Nézd meg az oldalt ez egy western farm.
Hali! Van egy és fel is teszi,fair gyerek.A 06-70/545-5342 -es telszámon kapsz felvilágosítást.
Pénteken ja, bár ismét fostos időt jósolnak. Hétvégén sem motoroztam, csak Börgöndi reptérig, ahol teleesett a sisakom esővel, ideges leszek, ha most sem tudok...
izé...pénteken...
Nyeh...egy elveszett Thamáska....holnap ázunk?