én is, ráadásul hogy bizonyitod, hogy karantenban volt magyarorszagon a kutya fel evet? allatorvos ir egy levelet? nagyon leves ... amugy kihoztuk volna, csak perpill 4 macskaval lakunk egyutt, lehet nem elnek tul az elso ejszakat :-)
Gyerekek ma iszom de bánatomban...tudom hogy senkire nem tartozik de sajnálatos modon meghalt a nagyapám tudom hogy senkire nem tartozik meg senkinek sincs kőze hozzá...de nagyon szerettem az őreget...az egészségére....bocsánat..mindenkitől
Sziasztok! Ha valakinek kell, Bodajkon megint eladóak Aprilia 50 (AM és RV) és 125 (Rotax) alkatrészek! Ezen felül van asszem 2 enduro ill. túraenduro gumim.
+ Egy Honda Lead SCV 100-as szalon állapotban, idős bácsitól beszámolva, összes magyar adott papírjaival (járműkísérőlap, megfelelősségi lap stb. ), nincs forg. helyezve, de hazai.
Készül egy 125ös AF1 is, új dugó-gyűrű stb. Ha valakit érdekelnek, itt van közel
Széles Utat, esőgumit !
TibiZZR beszéltem a szerelővel,meg kéne tárgyalnunk mikor tudsz menni.Tutu,beszéltem a műszakissal,meg kéne tárgyalnunk mikor mennél.Ricsi ma fizetett az APEH nyomorék egy szervezet
Szép napot mindenkinek!
ThomAce!
Nem veletek taliztam szombaton a Várpalotai lámpánál? Palota-Berhida vonalon mentünk egymás mögött, egy kék gixxerrel, kék börben a vezető, piros sisakos utassal.
Üdv!
Jo reggelt!Milyen szép időnk lett?! Ha igy halad rizs termesztésbe kezdek abbol tuti megélnék ha ennyi eső van kezdek becsavarodni ha igy halad embert se látok itt ami rám nézve teljes káosz
Hja persze... Főleg, hogy tüsszögtem és minden egyes tüsszentésnél rátéptem a gázra... Simán mentünk néhol 160 fölött. Rendőrök is biztos azt hitték, hogy valami elmeroggyant menekülőmotoros vagyok. Ott kapkodtam a fejem jobbra - ballra.
(csak halkan jegyzem meg, szombaton nem indulnék balatonpartra, mert egész nap balaton maraton lesz, több ezer bringás fog körbetekerni versenyben, én is indulok )
+ Egy Honda Lead SCV 100-as szalon állapotban, idős bácsitól beszámolva, összes magyar adott papírjaival (járműkísérőlap, megfelelősségi lap stb. ), nincs forg. helyezve, de hazai.
Készül egy 125ös AF1 is, új dugó-gyűrű stb. Ha valakit érdekelnek, itt van közel
Széles Utat, esőgumit !
ThomAce!
Nem veletek taliztam szombaton a Várpalotai lámpánál? Palota-Berhida vonalon mentünk egymás mögött, egy kék gixxerrel, kék börben a vezető, piros sisakos utassal.
Üdv!
(csak halkan jegyzem meg, szombaton nem indulnék balatonpartra, mert egész nap balaton maraton lesz, több ezer bringás fog körbetekerni versenyben, én is indulok )