Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit!
A budai úton ne keresd, mert már nem működik. Egyik ismerősöm a józsefvárosin vett
Ok thx, Egy lehetősének megjegyzem!
De nekem valaki olyan lenne jó aki meg is szereli!
lehet beszélek a Fülöp Gabival hogy ők foglalkoznak -e még ilyennel!
A gumik topikban keresd Brian-t, benne nem csalódsz. Korrekt és küldi utánvéttel is.
A Budai úton, a Halesz magasságában van egy wild west store szerűség (ha még létezik), ott szerintem találsz, esetleg RMC (Brassói u.).
Sziasztok!

Ismertek itt fehérváron vagy a környéken használt gumi kereskedőt?
Mert aktuális lett a csere és kéne valami papucs!
Hali mindenkinek.
Hol lehet itt fehérváron western csizmát venni
Sziasztok!
Jön valaki estleg szombaton a Hungaroringre?
Én tervezem, ha szép idő lesz...
Itt a program:
link
Én is szervezkedek. Valami sátrazós, tűzrakós, állatkodós 5. Yamaha XJ party Mátrafüreden 2 napost.
Úgy a monsun utánra.
szia kukkants át a zalaegerszegi fórumba
Oszinte részvétem Riche
Őszinte részvétem.
otthon, szal meg lehet jatszani, es dr canon mindig rendel, mar lassan 10 eve :-)
hogy miket hamisitottam en mar eltemben, igy visszagondolva .... basszus, el sem hiszem ...
Feltéve ha bukóként vámoltattad... Kína legsötétebb szegletéből érkeztek a hamburgi kikötőbe mint virágcserép vagy egyéb műanyag termék. Ez most kivételesen nem vicc.
Kösz vettem. Amúgy valahol olvastam, hogy nincs olyan bukó ami ne felelne meg az ece előírásainak... És NEM a bukóban a hiba! Amúgy ece matricát nem lehet csak úgy felrakni, mert úgy meg cseszik őket, hogy arról kódulnak.
valami motoros találkozó, valami koncert kellene végreeeee!
Okkkéééé!
lehet szombaton melózok.. , péntek este egyeztetnünk kellene az RC-ben! És állítólag nagyon vacak napos és meleg idő lesz már hétvégén .
Csak most kerültem gép elé, ha ezt tudom… nemrég értem haza.
Én azt hittem Angliában kell a fél évet letölteni. Itthon akkor sima ügy, Dr. Canon rendel.
Részvétem…
Itt vagyok motorral,hol vannak a papírkutyák? (Hooker)