Százalékot a reklámért kérem ám! Ja be lett állítva, most frankó a gépen minden, és még töltésem is van!. Voltunk RC-be, ittunk egy kis 24-et.
Hétvégére meg találj ki valami közeli túrácskát.
gondoltam, hogy te vagy a dologban! De hát jó pénzt fizetek a reklámért ! Am minden oks veled? Sikerül gyújtást állítani? RC-ben voltál?! én 18 -óráig vok ám!
kutya maradt, hulye szabalyaik vannak, fel eves karanten, meg ilyenek, szal majd kihozzuk valahogy. mostanaban faszantosan felelenkult a forum, csak nezek mint a moziban :-)
Itt esik ha kell ha nem, most már elapadhatna az égi csatorna, hogy a franc essen bele. Arról nem volt szó, hogy az itteni klímát is viszed magaddal.
A kutyával mi van, ő is költözött veletek?
hi
hat, akar hiszed akar nem, itt meg ilyen idot nem lattak, sut a nap orrba-szajba, volt 28fok, angolok dogledeznek. esot eddig alig lattam, az is csak ilyen szitalos fos, szal eso elkeruli nagy angliat. most perpill nem sut a nap, de a felhok felett mindig sut, az a lenyeg :-)
jokor jottem el otthonrol, ott meg bebaszott a hurrikan szezon
köszönöm, egy Tündér vagy! Részemről egy próbálkozás volt, volt mikor össze is jött szépen, de sajnos kimotoroztam állandóan a képből, így maradtak ezek a rosszabb részek. És hát nem egy izommotor, fordulaton lehetne vele játszani, de ezt is gyakorolni kellene. Persze én már nem fogom, már tudom milyen és hogy mennyire nem könnyű megcsinálni. És remélem sokat fogunk még csocsózni is! Mert ilyen időben motorozni hát nem tudom
Dobtam rá egy tetsziket, kezdésnek nem rossz, de tény, hogy a csocsózás jobban megy. Tudom, hogy nem vigasztal de nem biztos, hogy utánad merném csinálni (lelki szemeim előtt látom ahogy kilő a motorom én meg repülök utána).
A napokban vettem egy protektoros farmert (csípő, térd) de térdnél lötyögős a proti, jobb lenne valami fixes megoldás. Sajnos alá nem fér be + egy nadrág. Azért köszönöm a tippet!
Sziasztok! Tettem fel egy bénázós videót, akinek van kedve, ideje nézze meg és komizzon! :) és nem tagadom, jól esne ha normális dolgokat írnátok! Szal előre is köszönöm!
Hétvégére meg találj ki valami közeli túrácskát.
A kutyával mi van, ő is költözött veletek?
hat, akar hiszed akar nem, itt meg ilyen idot nem lattak, sut a nap orrba-szajba, volt 28fok, angolok dogledeznek. esot eddig alig lattam, az is csak ilyen szitalos fos, szal eso elkeruli nagy angliat. most perpill nem sut a nap, de a felhok felett mindig sut, az a lenyeg :-)
jokor jottem el otthonrol, ott meg bebaszott a hurrikan szezon
Felétek milyen idő van?
Köszi a jópontot!