Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek szimpatikusak lennének csak az áruk... ..."kicsit" borsos.
Nem olyan egyszerű. Nekem is kellene, de nem olyan nagy bumszli mint amit a crossosok használnak, hanem kisebb/keskenyebb ami befér a farmer alá.

Aki tud ilyenről ne tartsa magába! Már jojózik a szemem a keresgéléstől.
Páromnak is találhatnál.
Találtam neked térdvédőt!
Ha mindet szétdobáltad, mi maradt a whiskybe?
"Szlovák" dombok tegnap:
Mi vasárnap majdnem lezúztunk egy rendőrautó elejét. Megyünk megyünk az M7-esen 21 óra után valamikor. Eccercsak egy lájtos balkanyarban valami bogár bejött a bukóm alá. Nem tudom hogy csinálta ekkora tempónál. Szélső sávban egy pislákoló lámpás rendőr. Megelőztem, index jobbra, oszt mentem a parkolóba. Mázli, hogy volt egy parkoló. Megálltunk, a rendőrök meg jöttek utánunk. Megálltak, én meg ott nagyba fujom az orromat mint állat. Erre mellénk jönnek és bámulnak. Basszus, nagyon megijedtem lehet, hogy gyorsan hajtottam.
Minden esetre megálltak, a kocsiból nézték a motoromat, majd tettek egy kört, beálltak mögénk, majd megvárták míg elindulunk. Még villogtatta is a lámpáját, hogy mehetek. Aztán mi felgyorsítottunk 130-ra, ők meg cammogtak tovább vagy 90-el a szélső sávban. Lehet, hogy trafiztak?
A jégeső és a sárfolyam kimaradt.
tittttaaa világvége
Űdv Postás!Kőszi Jo Reggelt mindenkinek!
Szeva Ricsi!
Itt küldöm a linket, amit ígértem szombaton.
Aki szeretné magát megnézni, amint éppen gyorshajtáson kapják, az itt megteheti. (nem próbáltam, szerencsére én védve vagyok... )
Remélem a 7végén szép idő lesz, és sikerül megint kigurulni a garázsból...
Üdv mindenkinek!

https://kozigbirsag.police.hu/
a kép az nagyon jó lett, szépek azok a felhők, de már asszem ez kicsit túlzás már.. mikor lesz végre normális idő, amikor esténként normális naplementés képeket lehet felrakni a gurulás végén....
Agárd, ma este...
nem tudom mi van de meg kell csinálni mielőtt jó idő lesz
Na ma kerültem egy keveset. Sikerült is eláznom párszor, de láttam, hogy hol írta Madách az Ember tragédiáját.
Takikám !

Ígérted a logót. Naon kéne. pls!
Nem a felső főfékhengerrel van a gond, hogy nem ereszt vissza? A munkahengereidnek nem volt baja! Azzal nem lehet gond. Vagy nemtom.
KO

befogott teljesen!
ha lenyomod a hátulját nem tudod megpörgetni a kereket rendesen!
szerintem megint berohadt vagy már nem is tudom nem is merek menni vele!
O.K., ha kell akkor 1-2 nappal előtte szólj légyszi mert nem mindig vagyok a motor közelében.

Nekem még van 3 hetem a műszakiig...
Mi van a fékeddel?
hello
ha küldesz egy szerelőd akkor megyek de sajna az első fékem tropa:()
a hátsó fékbetétemet várom

rohadt életbe, hogy ha az embernek ilyen motorja van, akkor legjobb ha lefényképez mindent, mert kiderülhet hogy ugyan Husqvarna, de ami 3 féle betét van a katalógusban az nem jó bele, de a hondáé igen
Ricsi! Annyira nincs kedvem semmihez , mint egy hintalónak. Na de ha összeáll a vasam holnap estére, akkor kiugrok egy 24-re
halo emberek...merre vagytok?Ma csak a berber jelent meg...
RaceCafe! Ha érdekel,van egy csomó Wild,és Superbike Magazinom a boldog békeidőkből! (Mikor még a benya elérhetőbb áron volt,tán még a 200ft-ot sem érte el!) :-)))
Ha gondoljátok, egyszer csak beviszem őket olvasmánynak!Összesen kb 100 db!Had okkuljanak az ifjak!