Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mehetünk!
Ez a terv 'A' része , a 'B' és a 'C' tervezés alatt, 15 perc és azok is meglesznek :)
ok, ha meglesz a terv, és a 'B' és 'C' része is, akkor majd egyeztetünk!
Krisz!Ezt sasold meg,és írjál rá valamit!
oks, megnézem őket hehe, bár sejtem amúgy és legutóbb meséltél is pár dolgot . Matska videóját is megnézem hogy pályázik.
Hmmm... erről másokat kérdezz meg hogy megyek, vagy ajánlom a videoimat...
Semmi konkrét terv nincs , mééég. Megnézem a térképet , aztán majd kitalálok valamit.
átlag gurulás nálam 100-200 km. Mindenféle gond nélkül megoldható. Most 5 éves a motorom, és utazója, vége kb. mint a tiednek! Ami vicces, az enyém power nélkül tudja azt:). A Simo nem tudom hány pacis, de simán kerékre lehet kapni, az enyém valószínű erősebb, de mégsem hajlandó erre, bár nem is erőltetem. Valószínű számít a motor súlyelosztása is. Melegen ne húzasd gondolom azt jelenti, mikor amúgy is 30 fok meleg van akkor ne erőltesd neki a a 9000körüli fordulatot, főleg ha közben nem is halad a motorod:).
nah, majd remélem meghallgathatom nemsokára! Az enyémbe is van elektronika , lehet megpiszkálnák akkor a sok hülye funkció helyére lehetne egy normálisat is:). Mert ez mér gyorsulást 0-ról 40-re:) és még mittoménmiket nem, amiket egyszerűen normális ember nem használ:). Attól nem félek hogy gyorsabb is lehetne:).

Amennyiben úgy alakul, hogy szombaton nem kell dolgoznom, előfordulhatok majd én is Fesztiválon! Meg is nézem mik lesznek... . Neked jó szórakozást akkor!
Te rendesen kiélted magad akkor az 50cm3-es motorokkal. Mostanra lehiggadtál kicsit vagy még néha a mostani motorodat is nyúzod?
Mint az állat, főleg most, hogy megírták kicsit az elektronikát. Sokkal finomabban működik, jobb a gázreakció, minden. Még a hangja is szebb.
Pannónia nekem is jűtszik, lent leszek holnaptól hétfőig. Sátorral-motorral :P
nekem is van saruzáshoz, blankoláshoz fogóm, elektromos részhez viszont nem értek .
a te motorod ilyen direktszűrő nélkül is megy szerintem szépen, kár kockáztatni neem?! Jól tetted hogy visszacserélted.
hello kedves, jóságos, hű motorostársam ! A héten délután 6-ig dolgozok,nem érne váratlanul, ha szombaton is számítanának rám. Részemről ennyi a terv. Ami ezek mellé még befér az jöhet:). Vasárnapra már mondanak komolyabb időjárást is! Részedről valami terv? JAh! Ugye most hétvégén lesz asszem a Pannon Fesztivál is! Oda is szeretnék lejutni azért! Bár nem sátorozós az idő, de esti koncertekre mennék. Somogybabod kilőve, egyedül oda nem megyek:(. Talán ha szombaton nem kell dolgoznom akkor.
Bocsi Thom most értem haza,még meló úgyhogy holnap talán.
Na visszacseréltem a papírszűrőt, ugyanúgy megy meghajtottam a pályán is - kell a fasznak a K&N.
THX!
Mitől lenne szar? Ugyanabban a gyárban készül, mint a Motul csak más a csomagolás meg a reklámszöveg. (egy évig voltam megyei képviselőjük, nekem nem beszéltek mellé)
Okés,köszi szépen!
17:20-ra, ha átjössz az jó lesz nekem. Még kicsit bent vagyok melóhelyen, aztán majd rongyolok haza. Kb. 5 - 10 perc míg otthon vagyok, csak nem tudom mikor indulok el.
Fogóm az van a Gixxer-hez, meg csavarhúzóm. Van szigetelő szalagom, meg forrasztóm. Ha gondolod, átjössz és megheggesztjük a géped. 17 után leszek otthon. Számomat tudod, azt is tudod hol lakom, szóval csörgess fel.
Thom!Van fogód meg ilyenek az elektromos részhez?Ma sem vette fel a műszerész a telót és kicsit még kehes a ló de azért mert nem szakszerűen saruztam össze.Legalább is gondolom én.Mert ha van szerszámod a bontáshoz,megcsinálnám.
aprilia, hehe, 550-es, jah, szep, csak 1 ora motorozas utan 1 het szerviz jon, es ez sajna kurvara komoly .... oriasi penzeket kell rakolteni, igyekszik is mindenki megszabadulni toluk, aki meg nem gyujtotta fel ...
a 450es allitolag megbizhatobb, egyik ismerosomnek van, egyenlore semmi baja, jo kis jarmu, ehhehe, olyan enduros tema ...