átlag gurulás nálam 100-200 km. Mindenféle gond nélkül megoldható. Most 5 éves a motorom, és utazója, vége kb. mint a tiednek! Ami vicces, az enyém power nélkül tudja azt:). A Simo nem tudom hány pacis, de simán kerékre lehet kapni, az enyém valószínű erősebb, de mégsem hajlandó erre, bár nem is erőltetem. Valószínű számít a motor súlyelosztása is. Melegen ne húzasd gondolom azt jelenti, mikor amúgy is 30 fok meleg van akkor ne erőltesd neki a a 9000körüli fordulatot, főleg ha közben nem is halad a motorod:).
nah, majd remélem meghallgathatom nemsokára! Az enyémbe is van elektronika , lehet megpiszkálnák akkor a sok hülye funkció helyére lehetne egy normálisat is:). Mert ez mér gyorsulást 0-ról 40-re:) és még mittoménmiket nem, amiket egyszerűen normális ember nem használ:). Attól nem félek hogy gyorsabb is lehetne:).
Amennyiben úgy alakul, hogy szombaton nem kell dolgoznom, előfordulhatok majd én is Fesztiválon! Meg is nézem mik lesznek... . Neked jó szórakozást akkor!
hello kedves, jóságos, hű motorostársam ! A héten délután 6-ig dolgozok,nem érne váratlanul, ha szombaton is számítanának rám. Részemről ennyi a terv. Ami ezek mellé még befér az jöhet:). Vasárnapra már mondanak komolyabb időjárást is! Részedről valami terv? JAh! Ugye most hétvégén lesz asszem a Pannon Fesztivál is! Oda is szeretnék lejutni azért! Bár nem sátorozós az idő, de esti koncertekre mennék. Somogybabod kilőve, egyedül oda nem megyek:(. Talán ha szombaton nem kell dolgoznom akkor.
Mitől lenne szar? Ugyanabban a gyárban készül, mint a Motul csak más a csomagolás meg a reklámszöveg. (egy évig voltam megyei képviselőjük, nekem nem beszéltek mellé)
17:20-ra, ha átjössz az jó lesz nekem. Még kicsit bent vagyok melóhelyen, aztán majd rongyolok haza. Kb. 5 - 10 perc míg otthon vagyok, csak nem tudom mikor indulok el.
Fogóm az van a Gixxer-hez, meg csavarhúzóm. Van szigetelő szalagom, meg forrasztóm. Ha gondolod, átjössz és megheggesztjük a géped. 17 után leszek otthon. Számomat tudod, azt is tudod hol lakom, szóval csörgess fel.
Thom!Van fogód meg ilyenek az elektromos részhez?Ma sem vette fel a műszerész a telót és kicsit még kehes a ló de azért mert nem szakszerűen saruztam össze.Legalább is gondolom én.Mert ha van szerszámod a bontáshoz,megcsinálnám.
aprilia, hehe, 550-es, jah, szep, csak 1 ora motorozas utan 1 het szerviz jon, es ez sajna kurvara komoly .... oriasi penzeket kell rakolteni, igyekszik is mindenki megszabadulni toluk, aki meg nem gyujtotta fel ...
a 450es allitolag megbizhatobb, egyik ismerosomnek van, egyenlore semmi baja, jo kis jarmu, ehhehe, olyan enduros tema ...
Amennyiben úgy alakul, hogy szombaton nem kell dolgoznom, előfordulhatok majd én is Fesztiválon! Meg is nézem mik lesznek... . Neked jó szórakozást akkor!
a 450es allitolag megbizhatobb, egyik ismerosomnek van, egyenlore semmi baja, jo kis jarmu, ehhehe, olyan enduros tema ...