JohnnyEnglish...megjelent egy kávéra és nagyon tetszett neki a hely Az adásvételi megirtuk a motorja és az én teherautom kőzt De mondtam neki hogy azért még egy kicsit fizessen rá mert igy nincs biznisz
Szép napot Sikerűlt megizzasztanom magam Kiszedték a varratokat Azt mondta a doki hogy igyon uram sokat mert az segit a gyogyulásában Én meg erre vissza...nyugodjon meg Doktor Úr,iszok én rendesen
Gazdit keres egy (valószínűleg) autóból kidobott fiatal kan kutyus. Okos, szófogadó, nagyon barátságos! Közepes termetű kb. 16-18 kg, ennél már nem is lesz nagyobb. Hely hiányában sajnos ma délután menhelyre kerül, nagyon szeretnénk jó gazdit találni neki, ha bárki tud ebben segíteni azt megköszönnénk.
Na ez egy örömteli hír. Júni 12 vagy 13.-ikára kéne tervezni egy újabb bográcsolást. A miértjét majd személyesen.
http://imet.hu/index.php?conte...
Szerintem nem volt józan aki ezt feladta
Gazdit keres egy (valószínűleg) autóból kidobott fiatal kan kutyus. Okos, szófogadó, nagyon barátságos! Közepes termetű kb. 16-18 kg, ennél már nem is lesz nagyobb. Hely hiányában sajnos ma délután menhelyre kerül, nagyon szeretnénk jó gazdit találni neki, ha bárki tud ebben segíteni azt megköszönnénk.
Bónusz: frissen fürdetve, kullancsok eltávolítva
70/241-0091