Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Röviden, tömören: 19 éves volt a srác, nem viselt védőfelszerelést (csak bukót), egy fojtott 70-es végsebességű motoron ment szóval nem gyorsan. És mindezt túlélte volna - mert egy vízzel teli árokba esett - ha nincs egy tábla aminek nekiütközött mellkassal.

Viseljetek védőfelszerelést! Még ha kenyérért ugrotok el boltba, akkor is...
Nem biztos, hogy tapasztalatlanság. Sok olyan motorost láttam már utazgatásaim során, akik nem döntötték igazán a gépet vizes időben, meg nem állatkodtak, hiába volt esetenként 100 lóerő feletti gép a seggük alatt. Ez sokkal inkább arról szól, hogy minek sietni meg kapkodni azért, hogy pár perccel előbb érj oda valahova? A lényeg az, hogy egyben hazaérj, hiszen vár otthon valaki. Mindenkit várnak haza. Mikor nagyon tépném a gázkart, akkor eszembejut az a töménytelen motoros balesetről szóló videó, amiket megnéztem a neten. A másik, dolog meg az, hogy nem szeretném, ha a életem értelme hiába várna haza. Pláne, hogy együtt pereceljünk. Nem kell sietni, nem hajt a tatár. Óvatosan kell közlekedni és ennyi.

Amit a motoros oktatómtól anno megtanultam, az röviden és tömören annyi, hogy nekünk kell engedékenynek, előzékenynek és figyelmesnek lenni. Ha megtörténik a baj, akkor mutogathatunk és anyázhatunk, hogy "de mi voltunk a szabályosak, nekünk volt elsőbbségünk". De megint csak a szám jár.
Újra vissza kell szoknom a motoros tempókhoz. Vizen sosem szerettem motorozni. Egyesek olyan bátran döntögetik ilyenkor is.. Én még szárazon se nagyon. (tapasztalatlanság)
Én ezért nem kerülök ki autót... Inkább a túlzott óvatosság. Szinte minden reggel mikor megyek be dolgozni, van egy - két ótós előttem, akik szépen haladnak, majd egy izmos fékpedáltaposást követően berántják balra a kormányt, aztán néha beleakad a kezük az indexbe. Ha konstans 50-el haladsz, esik az eső, néha meg sem lehet állni, ha nem tartasz minimum 2x -es féktávot az ótó mögött.
Hamar megvan a baj :-( Nem elég, hogy szakadhatott az eső, még az esti sötétben, a kivilágítatlan lovaskocsi is kihajt elé :-(
Ahoy mindenkibe! Szebb napot!

meghalt_egy_motoros_erden
Nekem KÖLL, ha még megvan
Csáó! Jó éjt mindenki!

Ricsi! Te meg ne igyál annyit!
Na tolok valami eledelt az arcomba aztán én is távozom az ébren levők sorából.

Csöccs!
Hülye!
Spermario volt az, emlékszem tisztán!
Imádom amikor bókolsz

Cakit!
Jó bevallom, a supermario volt rajta 653453féle feldolgozásban, csak álnéven
Te dög!
Na pászka.
Jajj már, ne lógasd az orrod...

Tzakkát!
Izé volt az, meg volt rajta izélés is, ne kamuzz!
Eltiplizek alvadni, jók legyetek...

...ma mindenkit szeretek...
Látod, te is a németek szemetéért fizettél! Nincs két éve, hogy eladtam a Compaq LCD monitort amit 2001-ben szó szerint kukáztam Nordlingenben. Azóta is megy az új gazdájánál.
Amit ott vettünk, valami Ibm gép volt p-100-as procival, 32ram-al meg 1megás integrált videó kártyával. Nekem a fifa98-99hez megfelelt
Szerettem ott lakni. Tényleg jó környék.

váhhhááááá....
Izé volt az. Win98,Win98se, Win Me.
Kabbe, a Hókefélke és a héttörpe már akkor is jogdíjas volt.

Amúgy a magyarok mindig is buktak a németek szemetére, abban volt a pénz!
Jó környék, napi szinten járok arra, a mamám is arrafelé lakik. Kicsi a világ...