Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kétsorevezős gálya tele vígan lapátoló rabszolgákkal?
Szia,

Mindenkit kiakasztok

Éppen értetek be Sukoróra, lejtő után jöttetek, tábla előtt talán egy kocsi miatt fékeztetek. Lassúak voltatok akkor is, de ezt így nem sértésből mondom, benyomott kuplunggal jöttetek úgy rémlik hallottam a csodás kétütem alapjáratát :) Bár lehet, hogy csak az MZ-jét :)

meregzsakk
Csak biomechanikus hajtással rendelhető.
Ha legalább Volvo Penta hajtja (ha egynél több és vízturbinás az előny) és nem evező akkor jöhet

...tudod nem csak motorban vagyok maximalista.
Matula bácsi árult valami csónakot a vaterán. Nem érdekel?
Motorkerékpáromat Powerboat-ra vagy ütősebb JetSki-re cserélném. Ugyanitt alig használt bőrruha eladó, szivattyút, hónaljig érő gumicsizmát beszámítok.
Nem megy lassabban, ez még nem gázadás csak ennyit kotyog a pillangószelep tengelye!
Lassan az kb.50km/h lakott területen belül. Meg nem is siettünk kedves partner
Hello! Elsőre azt írtam volna, hogy jártunk arra, de nem engem, illetve minket láttál, mert ugye MZ...:). De ezt már megdumáltátok:). Jól megsértetted a Bandit, de majd hétvégéig feldolgozza:). Nekem az esett rosszul, hogy lelassúztál minket! Hát nem értelek!:) mihez képest lassan?:). Éppen készültünk megállni? Mert akkor nem véletlen:), vagy esetleg 30-as tábla volt, mert akkor is érthető. Nem részletezném mikor mennyivel megyünk, de nem lassan, persze ez relatív:). Berber most tuti mosolyog rajtam:).
köszi, jó képek lettek! Itthon én is megtaláltam a fényképezőt, a bringa mellett volt elbújva:). Legközelebb viszem!
nah ja, se többet, se kevesebbet :). Úgy nézem, ma megint kaptunk némi víz utánpótlást . Nem igazán motorozós idő járás van mostanában..., viszont nagyszerű csocsozós idő van:)
Cső
Szia Tom
Pont optimális a vízszint.
Krisz!

Nézd csak! Itt voltunk tegnap!
meg csopper szakosztaly .....
Szia
Szólj ha sikerált megtudnod a részleteket!
Mi is tervezzük a Balatoni körutat , csak mi lusták vagyunk tekerni így hát mi motorral megyünk majd
Pont jó a bukó a buksimra! Akkor ugye eljössz még , ha hallod majd az elefánt dübörgést?
Ricsi teee pálinka pazarló!
Akkor a te gázkarodat is lekötjük. Mindig csak a nyelezés meg a nyelezés.
Még egyszer köszi szépen! Szombaton lehatod az árát
Ugyanez a kör, 120 perc alatt? Ki jön?