Valaki tud közületek olyan fesz.szabályzót "gyártani", amin keresztül azért töltődik is az aksi?
Vagy még jobb! Nincs valakinek elfekvőbe, a Ts-hez relés feszültségszabályzója? Mert ami benne van az siralmas hogy mit nem művel.
nah, hazaértem..., most ebéd és miegymás. Tihany délután már sztem kapkodós lenne:(. Valami közelebbi? Vagy egy 'csak' RC-s kiruccanás? Aztán ott egyeztetünk, de jó lenne ha kapnék időt mondjuk 17 óráig... . NAh?!
Sajnálattal olvasom....az még jo hogy a kislányoknak nem esett bajuk.. .Mikor mész vadászni?Valahogy nekem se jőnnek be a cigányok... Jah és horgászni? Segitek ha gondolod?!
Hali!Ma nem hiszem,hogy megyek valahová mert a kislányomnak,aki a barátnőjével játszott a vidámparki tónál 2 cigány suhanc beledobta a bringáját a vízbe.Csak úgy minden előzmény nélkül.Azt hittem 12 éves értelmes gyerekeket el lehet engedni egyedül biciklizni oda.Tévedtem de le fogom ezeket vadászni.
Még most reggelizem, de igyekszem.
Palotai találkozó Ok.
Mondjuk Agip Kúton. Nekem a 11 óra jobb lenne?
De itt a számom talán egyszerűbb. 06-70/382-58-98
hazaértél?! A hangolót mikor kell vissza adnom? Köszi a mai gurulást, bocs a csúszás miatt!