Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor már meg van az első tipp h mi lehet a baj?
hazaértél?! A hangolót mikor kell vissza adnom? Köszi a mai gurulást, bocs a csúszás miatt!
ma jöttél szembe

monnyuk kocsival vótam
Valaki tud közületek olyan fesz.szabályzót "gyártani", amin keresztül azért töltődik is az aksi?
Vagy még jobb! Nincs valakinek elfekvőbe, a Ts-hez relés feszültségszabályzója? Mert ami benne van az siralmas hogy mit nem művel.
Halihó,van kint valaki?
Na mi is hazaértünk egészben. A Bakony után nekem még el kellett vinnem a fiamat is egy kicsit motorozni.
elnézést tudom nem ide való de regeljetek erre az oldara:http://www.mobiltelo.hu/29643 ingyen sms .. mégegyszer elnézést..
Igen, de a veserázós részt ki kellett volna hagyni.
Nah, felkerült egy galéria a mai gurulásról. Ismét egy élmény volt.
nah, hazaértem..., most ebéd és miegymás. Tihany délután már sztem kapkodós lenne:(. Valami közelebbi? Vagy egy 'csak' RC-s kiruccanás? Aztán ott egyeztetünk, de jó lenne ha kapnék időt mondjuk 17 óráig... . NAh?!
Egyébként itt vagyok RC be Ha valakit érdekel
Thomace.Veletek tartanék ha lehet:) Thunderace
ha valami van szól megyek de szerintem többes számba is mondhatom h megyünk segítünk!
Majd kitalálunk valamit!
1.Szent Richard
Köszi a segítséget,lassan indulok is.A fénykép meg király lett a címe:Ricsi látja Gábriel arkangyalt
Sajnálattal olvasom....az még jo hogy a kislányoknak nem esett bajuk.. .Mikor mész vadászni?Valahogy nekem se jőnnek be a cigányok... Jah és horgászni? Segitek ha gondolod?!
Beeerbeeer nagyon jo képet raktál fel rolam kurva szarul nézek ki rajta
Bárcsak ott lehettem volna,rövidtávon a 100kg-om ellenére jó vagyok
Nem szerencsére mert arrébb sétáltak a két gyökér meg odarohant a bringákhoz és beledobták a vízbe,majd elfutottak a Bregyó felé.
"2 cigány suhanc" A jó édes kurva annyukat! Összeset belelőném a dunába.

Kislányodnak nem esett bántódása?
Hali!Ma nem hiszem,hogy megyek valahová mert a kislányomnak,aki a barátnőjével játszott a vidámparki tónál 2 cigány suhanc beledobta a bringáját a vízbe.Csak úgy minden előzmény nélkül.Azt hittem 12 éves értelmes gyerekeket el lehet engedni egyedül biciklizni oda.Tévedtem de le fogom ezeket vadászni.
Megbeszéltük.
Ok. 11:00 Agip kút. Az enyém nulla6harminc.560negyvenkilenc0három
Még most reggelizem, de igyekszem.
Palotai találkozó Ok.
Mondjuk Agip Kúton. Nekem a 11 óra jobb lenne?
De itt a számom talán egyszerűbb. 06-70/382-58-98