Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Takker! jössz ma? nem bírok a facebookkal!
Jó reggelt Mindenkinek.
Mivel még nem tudja mindenki: ma este zsíroskenyér parti. Lesz hagyma is, lila is új is.
A jövő hét végére, szombatra pedig tervezzük az Első Nagy RaceCafé Ismerkedős Nagy Zabálást. A menü csülkös, babos pincepörkölt, üstben szabadtüzön. Amibe kerül az 500 pénz korlátlan fogyasztással. A kérésünk csak annyi, hogy a létszámot írjátok meg, nehogy valaki éhen haljon. Délelött mehet akár egy túra is mire megjöttök kész a kaja.
Igen, ma már elkezdünk játszani. Tegnap csak altattuk a népet
Jahajj,hát az csak én marha nem írtam oda az R-t YZF 750 R
Korrekt KFT Zichy liget mögött.
Holnap nem lesz ám ilyen finomkodás, mint ma volt
hajrá Magyarok! Am nem érdekel semmiféle tévéműsor péntek este, mikor party van
Nyerni fog a vidi, vagy döntetlent játszik de lehet hogy kikap :D
Vedd fel videóra, vagy töltsed le netrőő
mármint a Race-Cafe-ban heheh és nem itthon!:) Mert ebbe is beleköt a Bandi mindjárt:). Am a vidi fog nyerni?:)
Szandraaaa! Légyszilégyszi hadd nézzem a Barátokköztöt péntek esteeee! hehehehehehehehe
Elkezdtem gondolkodni , és lőn világosság!
mindent megmagyarázol?!?!? akkor mitől volt nappali fényesség előtted? Az aurád izzott fel a levegő ellenállásával reakcióbalépve?
Nem villogott senki, direkt azért állítottam lejjebb a lámpámat hogy ne vakítson.
Mondjuk a 6voltos rendszernél a refi olyan, mint a 12voltosnál a tompított.
Szandra!

Holnap csocsó közben a tv-ben hadd nézzem a VIDI meccset
én pedig azt gondoltam, hogy ennyi ismerősöd van hogy ennyien rádvillognak?!
nah, ha már ez sem egyértelmű akkor baj van:), hát csak nem üdítővel próbálják éberségünket csorbítani?!?!?! Akkor nem tudunk rendesen kikapni, akkor győzelem lesz és nem vállalom a következményeket!:)
Itatni, de nem mindegy mivel
Hazafelé meg nem volt tompítottam, így végig refivel jöttem. De a frizura még mindig tart.
teee! hát dehogy is! Nincs szükségünk külső segítségre, önállóan is ki tudunk már kapni! Bárkitől és bármikor! Csak sokat kell itatni minket ennyi a titok!:) Jajj, elszóltam magam:).
Nagyszerű képek készültek a RaceCafenál!
Nehogy bundázni akarj! Mert különben megyek a polgár úrhoz, jenő hivatalba.
Szia! Holnap remélem ki tudtok jönni, számítok rátok!
Elfogyott a pacal?!?