Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elfelejtetted a folytatást: "milyen jó lenne ez neki... ...boltba járni"
MEgnéztem de sajna nincs manualom hozzá... Ami YZF-fel kezdődik nálam az mind R-rel folytatódik...
Lehet holnap este kinézek....rég ettem már zsíros kenyeret...meg hát rég nyeretm már csócsóban....itt lenne az ideje! Ti mikortól lesztek kint?
Igen jó volt ma a csocsó, csak a Krisztiánt zavarta a labda
Holnap folyt.köv!
Ne délelőtt mennyé má! Akkor kevesen vagyunk, de ha megmondod mikor mész, a tiszteletedre mindenki oda özönöl.
MA is jó volt veletek! És egészen jól sikerült ez a csocsós ráhangolós délután! Holnap akkor mehet élesben, zsíros kenyérrel a kézben!
Kösz srácok a gyors infókat!Úgy néz ki hétvégén valamelyik nap kinézek majd Caféba mert kiváncsi vagyok a helyre!Ha összefutunk vendégeim vagytok italra!
400*18+12000+15500kb ennyibe fáj
átirni?okmány iroda
Eredetiség vizsgát sok helyen csinálnak + ocsmányiroda sorban állás. Ha nincs kedved órákat várakozni akkor olyan helyet keress ahol némi plusszért átvállalják a komplett ügyintézést.

pl.: Korrekt
szóval aki cserélni szeretne motort ajánlom a nagy masinámat:)
MAcska is ráült azt mondta "milyen jó lenne ez neki" de nem cseréltem el a nagy ZZR -re
Üdv mindenkinek!Egy kis infora lenne szükségem!Fehérváron hol tudom olcson és gyorsan átiratni a nevemre a motoromat?Olyan hely érdekelne ahol van eredetvizsga és nem kell sorban állni meg olcsó és egyszerü mint a karikacsapás!És egy ilyen átiratás mennyiben fájna?400 as röfiröl lenne szó!Elöre is kösz a válaszokat!
Köszi még 1szer

Olyan a motorom mint ha légpánás lenne leszámitva a szelephézag hangot de amugy................................
Lila hagyma?
Közkívánatra!holnap este zsíroskenyér, hagymával
Szeva Matska!F2Tom szerint neked van elektromos kapcsolási rajzod az YZF 750-es Yamahához.Ha ez igaz légy szíves nekem elküldeni mert a riasztót rá akarom kötni az önindítóra.Előre is kösz,Hooker.
Na Berber,mi van?Nem gurulsz el erre?
Videnyó?
Szalonna.
Néha jól jöhetne nem?
szeretnéd, ha ezeket is felvennénk az "étlapra"?
Zsiroskenyér, hagyma, töpörtyű, paprika (izmos!)!
Zsírostészta.
Továbbítom a kívánságot
Kéne valami melegszendvicsgenerátort beapplikálnotok.