Kösz srácok a gyors infókat!Úgy néz ki hétvégén valamelyik nap kinézek majd Caféba mert kiváncsi vagyok a helyre!Ha összefutunk vendégeim vagytok italra!
Eredetiség vizsgát sok helyen csinálnak + ocsmányiroda sorban állás. Ha nincs kedved órákat várakozni akkor olyan helyet keress ahol némi plusszért átvállalják a komplett ügyintézést.
Üdv mindenkinek!Egy kis infora lenne szükségem!Fehérváron hol tudom olcson és gyorsan átiratni a nevemre a motoromat?Olyan hely érdekelne ahol van eredetvizsga és nem kell sorban állni meg olcsó és egyszerü mint a karikacsapás!És egy ilyen átiratás mennyiben fájna?400 as röfiröl lenne szó!Elöre is kösz a válaszokat!
Szeva Matska!F2Tom szerint neked van elektromos kapcsolási rajzod az YZF 750-es Yamahához.Ha ez igaz légy szíves nekem elküldeni mert a riasztót rá akarom kötni az önindítóra.Előre is kösz,Hooker.
Holnap folyt.köv!
átirni?okmány iroda
pl.: Korrekt
MAcska is ráült azt mondta "milyen jó lenne ez neki" de nem cseréltem el a nagy ZZR -re
Olyan a motorom mint ha légpánás lenne leszámitva a szelephézag hangot de amugy................................