Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van csákók?(Csájék?)Mikó vesztek mááá normális motort?
Lehet , ha marad hely és lehetőség néha néha oda tenném a 600-as XJ-m Már amikor ott tekergek (A tekergés jelen esetben nyomdafestéket nem tűrő kifelyezést takar. Mellőzném). Valami hír?
Majd lesz!
Igen
Fájdítod itt a szívem, nekem még bukóm sincs. Na de majd eljön az én időm is...
Matska!

Azt a matricát, ami a Ts-emen van. Azt tesód csinálta?
brend nyú
Jóest mindenkinek!
FülöpGábor:
Köszönöm a hasznos linket a teljesítményméréshez!
Ha sikerül összerakni a vasat, asszem ellátogatok hozzájuk. Jó lesz egy kis túrának is, szép környék! És ahogy néztem, az ára is baráti...
Köszi mégegyszer!
Üdvözletem. Gábor múltkor Tuba kérdezte van-e valami hír a Nyári tervvel kapcsolatban. Van valami hír?:D
Végre, 4 nap után megvan a rendszám! Istenem! A malmaidat, meg a hálózatot, és a hivatalokat cs....meg!
jobban nem is tudtunk volna
Miért, annyira nem áztunk el...
nah jó, 174 asszem:) hehe idén ha jól nézem több képet tudok majd csinálni, már ha nem riadnak vissza túl sokan egy esetleges eső miatt:)). Tavaly is valami száz valahány motorral jelentkeztek be és majd a fele inkább otthon maradt.:(
Cshő Krisz!

Mennyi is az a pár kép?
az egy fasza túra volt
jah.. és én értem oda másodiknak..:), ehhez cska elég korán kellett indulnom:) hehe
tavaly Tihanyban voltam a szezonnyitón, odafele alaposan eláztam, esőruhámban:). Délután mikor indultam vissza már hétágra sütött a nap:). A büfés jól járt a 350Ft-os forróteájával:). Pár kép: http://kriszkee.fotoalbum.hu/i...
Hát tényleg nem fest valami fényesen a közeli jövő...
hó előtt egy jó motoroztam!
Na az nagyon megérné...

de a postkölts-t elfelejtettem ...küldöm levélben.
Köszi, Lacit ismerem, szoktam hozzá járni.
Csak gondoltam hátha...
Dino-pad esetleg vhol?
Kösszentem!
Szép napot!
2 kérdésem lenne:
- tudtok-e vmi varázskezű szerelőt, aki keni-vágja a Hondát? Kellene egy nagyon pöpec karbi-beállítás, mert tettem be egy K&N szűrőt és DinoJet-kitet.
- valahol a közelben teljesítménymérő padot. Nem kell ram-air, nekem nincs. Esetleg árat is hozzá...
Köszi előre is!
Üdv!