Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor szívesen....:)
Hülyének is megéri...
Fehérváron hol kapok olyan gumicsövet, amit nem eszik meg a fékolaj? Autósboltban csak benzincsövet tudtak volna adni, a hidraulikásnál meg olyan vastag (10mm belső átmérőjű) csövet ajánlgattak mint a karom.
a kép lemaradt...
Z-be való Marzocchi... Majdnem annyiba kerül mint a motorom.
ráadásul rugós a nyele, hogy nehogy meghúzódjon a vállad
Sose láttam még ilyen dizájnos láncos buzogányt!
Ezt kukkantsd meg! Ezt maga az isten készítette!
A Wilbers cuccról csak áradozni tudok. Kurvajó! Megérte az árát.
Hogyne! Majd ha mész a motorommal, fékezhetsz is vele, jó?
Ja, és még meg szerettelek volna interjúholni, hogy hogyan szolgál a wilbers cucc. Nekem is kéne valamit kezdenem a futóművekkel, mert az első nem is annyira, de a hátsó már lágyfos...
Ez nekem is sokszor probléma, szoktam vakarni a fejem ha kell alkatrész valamihez, mert 5-6 féle XT-ből van összerakva a jelelegi remekmű, és elég nehéz megjegyezni hogy melyik évjárat melyik tipusából való cuccot építettem be. akinek nincsen esze, legyen notesze...
Akkor sem tágítasz tőle, ha tudod, hogy bután néz ki az idomos motor műanyag kufferokkal, erősen labilis lesz tőle a gép és drasztikusan visszaveti az utazósebességet? Szerintem ne csúfítsd el ha rám hallgatsz, vegyél rá két oldaltáskás nyeregtáska pakkot.
Üdv Mindenkinek!

nem tudjátok,hogy hol/kinél lehet egyedi doboztartó konzolokat készítettni? szeretnék a cbr-re egy hátsó (esetleg oldalsó) dobozt tenni, de ha jól tudom, akkor erre nem kapható gyári doboz.
Vettél nekem új fékbetétet? Kösziiii....
Ősszel már nem maradt pénzem a fékrendszer meg futóműfejlesztéskor és egy garnitúra fellelt állapotú ferodo betét lett belerakva, hogy ki tudjam próbálni. Most meg ott mosolyog az új EBC a kupac alatt. Vicces volt, majdnem ZZR1100-hez rendeltem betétet Z1000 helyett
minek az?
a motorfék is fog nem?
Nekem fékbetét csere és gooooo! Már megvan az új, valahol az asztalomon a kupac alján.
igen ez elég valószínű
hétvégén kell egy szelhézagot álítanom, egy hátsógumicsere aztán goooo
(még jó hogy tele tankkal raktam el)
Ne szóld le, pár nap és te is nyelezve vezeted le a télen felhalmozódott keserűséget.
Itt a jó idő, megjelentek az első szervdonorok. Most nyelezett végig a versecin egy gixxxeres
Köszönjük az egyházközség nevében
F2Tom az jó, mert azt még én sem de gondolom nem sok különbség van köztük mert enyimé 2004-es ..........................jó van tudom,hogy ugyan az na .

de belegondolk én sem mentem még 750-es dzsindzsával , .
Lawson Z
Én benne vagyok. 2003-as 636ot úgysem teszteltem még