Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, bocs kiment a fejemből! A jövő hetem sűrű lesz de majd megoldom valahogy. Mikor, merre, hol, meddig...stb. vagy elérhető?
gumim megvan még?
Boldogot!
Tamás nap van, nem? Nekem is kettő van és megtartom mindet
Köszönöm, bár nem tudtam hogy most van a névnapom
Kedves Tamás!

Neved napja alkalmából a Jóistenke búboljon meg!
Fukar voltál, kevés lett, köccsönkellettkérni, aggyámég!
Köszi, holnap délután csörgök a részletekért.
Nincs semmi gáz a biztosítóval! Annó tudattad velük , hogy ki lett vonva fél évre, és ez ugye, ha nem csinálsz semmit fél év után automatikusan visszahelyeződik a forgalomba. Nos ezt a biztosító is tudja, látja és küldeni fogja neked a csekket, amit természetesen be kell, hogy fizess. Ha nem teszed akkor mondják fel a szerződést díjnemfizetés miatt és akkor ugrik a bónusz. DE ha emiatt szűnik meg a szerződésed, akkor CSAK ugyanahoz a biztosítóhoz kötheted újra a szerződést! és csak novemberbe tudsz váltani. Malusba nem tehetnek vissza nemfizetés miatt. ENNYI
Kiszámoltam díjkalkulátorral a K&H-nál fele annyit fizetnék NEM DÍJBEFIZETÉSSEL együtt! Köszi!
Nemdíjfizetés miatt nullázzák a bonusom, de nemhinném hogy az az 1-2 százalék (2 éve vagyok az allianznál) annyit nyomna a latba... Jobban járok ha átmegyek egy másik biztosítóhoz ahol fele ennyit fizetek.
A bonus ugye a kármentességi kedvezmény (elvileg 1 év kármentesség bizonyos százalékot jelent). A malus meg a károkozási pótdíj. Én kárt nem okoztam még sosem, tehát malus- besorolásom nem is lehet! Bár ezeknél a cigányoknál a rosseb tudja!
Mért kerülnék? Értelemszerűen forgalomból kivont motorra ugye nem kell fizetni semmit. Amikor visszakerül a forgalomba akkor kell biztosítás rá. Namost ha 31-én lejár az ideiglenes kivonás akkor megszűnik a biztosítás is az allianzzal, tehát szerintem ez nem az a kategória hogy én nem fizetek biztosítást és ezért ugrik a bonusom... amúgy szerintem nekem semmilyen bonusom sincs, ugyanis ezek a mocskos buzik évi 66.000 Ft-ra gombolnak le engem. Negyedéves biztosításom több mint 16000 Ft. Szerintem ennél szarabbul nem járhatok! Egyéb vélemény esetleg? Aki esetleg tudja pontosan hogy megy ez?
legalább jó helyre költötted a lóvémat.
Szerintem nemhogy ugrik a bónuszod, de malus legfosabba kerülsz. Régen ha váltottál bónuszigazolás nélkül, akkor nullásba kerültél, de most ilyen nincs, szóval lehet olcsóbb az a másik biztosító, de hogy malus-521 -ben biztos nem lesz olcsóbb.
Cső, holnap jön a láncspré.
Sziasztok! Kaptam ma egy papírt a szarianz-tól! Következő állt benne: Tájékoztatjuk hogy a(z) ISTENCSÁSZÁR-01 forgalmi rendszámú gépjármű biztosítási szerződésének szüneteltetése 2010.03.31-én lejár.
Ha az újbóli üzembe helyezés a kivonás napjától számított hat hónapon belül nem történik meg, a szerződés a hat hónapos időszak utolsó napját követő napon megszűnik.
Ha a gépjárművet ezt követően helyezik ismételten forgalomba, akkor új kötelező biztosítást kell kötni.
Amennyiben a szüneteltetés megszűnését és a gépjármű ismételt forgalomba helyezését a törvényben meghatározott hat hónapon belül bejelenti, a szerződés eredeti tartalommal hatályban marad, és a szerződés díjfizetése ismételten megkezdődik.

Ha jól értelmezem, mivel ideiglenesen fél évre kivonattam a motort, most ÁPRILISban megszűnik a szerződésem az allianz-al? Ez amúgy kurva jó lenne mert átmennék a legolcsóbb biztosítóhoz.
Ilyenkor ugrik a bonus-om? Vagy egyátálán átmehetek másik biztosítóhoz?
Köszi, már van! Csak kéne egy dB killer pipli a kipujába
Szép jó reggelt!
Ha netán valakinek lenne kedve baglyasra, Csór fele jönni szóljon!
Igaz nincs valami meleg de én megindulok!
Ilyet valaki, csináljon nekem Mz-sbe
(Asszem"ezért kapok :))))