Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Papírból? Milyen feliratot? Max olyat hogy: Vigyázat, nagyfeszültség!
Ezt úgy érted, hogy még papírból se csináljak "vizsgára" feliratot?
Очень хорошая машина, экcтра!
nem értelek benneteket,pár éve egy ilyen szimó még cool volt.
az idő meg hát az olyan ,hogy nem nagyon tehetünk ellene.
Bocs a sz@r minőségért, a napokban láttam és muszáj volt megörökíteni.
okés
Nekem a hátsó fékolajtartályhoz kell, köszi, de időközben sikerült szerezni.
Szia Tom! Csak a blokkot hozod vagy csak a hengerfejet vagy az egész motort? Ha jól tudom a blokkot ki kell venni hogy a hengerfej lejöjjön! 15-20 Ezer + ha kell a szelepfészkeket maratni akkor még az!
5 cm -es darab van nekem új! Tartállyal együtt vettem de csak a tartály kellett!
Vagyis hozz, mindegyikből 20cm-t és akkor jut a Tamásnak is. Köcc!
Kérnék 10cm 6-os belűt meg 10cm 8-ast. Szét kéne szedni, hogy le tudjam mérni. Az meg nem segítség, hogy pont akkora kell, mint Tamásnak
Ha megmondod milyen méret kell és mennyi akkor délután veszek, úgyis arra felé van dolgom.
Vettem 30 cm-t (Guszti autósbolt, Cserepes köz), kemény 285 Ft-ért. Nekem max. a felére lesz szükségem, ha kell, a többi a tiéd lehet.
Hakni rendszámot ne rakj rá. Úgy ahogy van gurulj el vele.
Azthiszem az lössz! Majd járdán... Rettegj Fehérvár! Jön a szellem!
Ha fosol vidd futón, ha vágysz egy kis izgalomra, menj vele lábon. Ha megfognak idegen rendszámmal az sokkal nagyobb gáz!
Nincs tacepaója... az a gond.
gyorkötöző=gyorskötöző
Na az nekem is kéne a Brambóra mert amit adtak hozzá azt szép lassan kajálgatja az olaj. Meg kéne rá rugós bilincs is mert a gyorkötöző megintcsak nem valami igényes megoldás... Mondjuk nincs annál rosszabb ha a kínai olaszt másol
Hogy őszinte legyek a átmérőt sem vágom, de azt tudom hogy a gyári méretű ilyen ősszekötőcsö az a brembora nagy. Amúgy sztem max 10 centi kell.
Vidd engedély nélkül lábon, én is így vittem.
Dobozos autó amibe bele lehet gyömöszölni? Vagy te leszel a helyi Ghost Rider!
vidd inkább futón.
Nekünk van egy a pincében, valami ilyesmi van rajta(pirossal): Vigyázz! Méhek!