Matska az agyat úgy töltöttem le a googleről mikor valami képet kerestem és nem igazán érdekelt és nem is érdeklődtem kinek az agyából pattant ki úgy hogy sorry. De kb minden második KAWÁSnál megtalálod :))). Amúgy utólag had gatuláljak a tesódnak és kösz neki .
A gurulásról pedig úgy gondoltam,hogy előtte lenne valamikor de ha nem lesz akkor nem lesz ............................... .
A zöld Kawás agyat szerintem még azelőtt szedd le az adatlapodról mielőtt Öcsém meglátja, vagy legalább írd, oda, hogy "Fycak műve" ugyanis ő rajzolta egy gyenge pillanatában. Köszi!
Persze, de az még kb 5 hét. :-) Bár lehet, hogy az évadnyitóra ideiglenesen rendbe jön. Amúgy most költözöm vissza Fehérvárra, úgy, hogy hétvégétől már itt lesz a székhelyem.
...a többi részét nem kommentálom. Nehogy má' ezen törjön ki a vita. Babi néni közétek csap aztán lesz ne mulass...ha ez sem segít jöhet a fahéjas-almás....vagy almás-fahéjas tea....
espista:
figyu szomszéd ha meggyógyul a bokád,elvihetnéd a páromat egy körre.
egyébként is megcsodálnám a járgányodat.chopper ide, enduro oda, kiváncsi lennék rá.
Tudod, valaki éjjel dolgozik, nappal meg iskolában ül. Ha te is éjjel dolgoznál, lehet neked is számítana minden 5 perc, amit pihenni tudsz. Mivel pénteken csak reggel van órám, este nem dolgozok, gondoltam akkor át tudok menni érte. A gúnyos megjegyzéseidet tartogasd másnak, vagy annak aki kibaszott veled, de ne nekem!
Húsvét: Ha nincs gurulás: iszunk, ha nincs pia: gurulunk
A gurulásról pedig úgy gondoltam,hogy előtte lenne valamikor de ha nem lesz akkor nem lesz ............................... .
A zöld Kawás agyat szerintem még azelőtt szedd le az adatlapodról mielőtt Öcsém meglátja, vagy legalább írd, oda, hogy "Fycak műve" ugyanis ő rajzolta egy gyenge pillanatában. Köszi!
Honda CR 250 R
Opel Vectra 1.6 16v
a ló nyalja meg a meztelen szemedet:)
majd itt ütközünk. :)
figyu szomszéd ha meggyógyul a bokád,elvihetnéd a páromat egy körre.
egyébként is megcsodálnám a járgányodat.chopper ide, enduro oda, kiváncsi lennék rá.