Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyd, elfoglalt ember, nem ér rá 5 perc sétára. Elmegyek érte!
Szia! Tihanyi túrázás óta nem is láttalak. Mi újság veled?
Péntekig nem, mert ha tényleg elfelejti (ugye volt már rá példa) akkor 7végén megint nem tudom feltenni a kicseszett gombákat.
Mindegy, majd valahogy megoldom.
péntekig nem ér rá?
Akkor az 2 hét múlva el is készül
Holnap ha ráérő időd engedi és nagyon szépen megkérlek akkor el tudnál ugrani a Pajtihoz? Ma vittem neki egy távtartót de nem tudta azonnal megcsinálni és holnapra ígérte. Elvileg 16h-ig van ott, az a bibi, hogy én is addig dolgozom így esélytelen, hogy időben odaérjek.
Az jó, mert az egyik céltárgy nálam is ez. Sőt, egyenlőre csak ez.
Én most voltam nála, 1500ért kipolírozta a pleximet
miért kicsi az 535?
ma ráültem egy viragora,nekem elég brutál ez is a simson után.
Köszi, majd rákérdezek!
Én voltam.
A bácsi nevére sajnos nem emlékszem (2 éve voltam nála), nem tudom, hogy dolgozik-e még.
20/572-7699
Szfv. Erzsébet u. 45.
Sziasztok!

Jól emlékszem, hogy innen políroztatott műanyag lámpabúrákat valaki Székesfehérváron?
Nagyon kéne a címe vagy a telefonszáma, mármint annak, aki a polírozást végezte.
a bmw kamu lehet mert nem az ő telószáma van megadva...
én 180 de inkább vékony a párom meg 160se
eddig megőrültem a túraendúrókért de ahogy telik az idő...
köszi!majd látjuk...
Ja és a testalkat is fontos lehet. Magasabbaknak inkább a naked és a túraendúró, alacsonyabbaknak a chopper, naked.
Neked melyik tetszik? Szerintem a 2 személlyel való túrázgatáshoz a Virago kicsi. A GS pedig BMW, ami az alkatrész árakban és a szervizelésnél erősen megnöveli a költségeket. Szerintem mindenféleképpen olyan stílusú motort vegyél ami Neked tetszik. Sport, túra, chopper, naked. Én inkább Honda CB, CBF, Suzuki DL, Bandit felé nézelődnék, de, ha oda vagy a chopperokért, akkor azt kell venned, de az 535 az kevés. Még a 650-is.
Kérek egy kis segítséget motorvásárlással kapcsolatban.
Szeretnék kapcsolódni Fehérvár környéki motorosokhoz,túrázgatni a párommal.
Van pár kinézett motor külömböző kategóriában.Melyiket vennétek?
Még ez lesz az első nagymotorom,tehát igazából tanulógépnek kell.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv
_535_virago-3447853
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznal
tmotor/hasznaltmotorok/166484/BMW_R_1150_GS_.html
vagy ha tudtok ajánlani hasonló kategóriát megköszönöm.
Köszönöm, erre gondoltam. A hangnyomást mérni nem tudom, de szerintem azzal a 3 db-el amivel felette volt, most alatta lesz a killer miatt... A többi meg korrekt. Sikítozok ha baj van. Vagy rendbeteszem helyben
én asszem jeleztem már egyszer
két napot kérek megtudni,hogy a vonalon mi a helyzet
ellenben annyit mondanék,ha minden rendben van vele(gumik,hang,prizma,eü csomag,világítás,azonosítók)akkor ülj rá,vidd a kpm-hez(NKH) és vizsgáztasd le.ennél olcsóbb megoldás nincs. ha vmi okoskodás szükséges,akkor keress meg nyugodtan
Ez csak egy kezdő női motor. Annyira azért nem gyengusz. Viszont nem valami profi ahogy össze rakta a Japó...
Tényleg szép!(De hova lett a két szélső henger? )
Gyönyörű motor!