Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksi!

Amugy ha valaki tud valami melót szóljon!
Köszi
Holnap kocsival kell mennem dolgozni mert cipelek egy gépet is de keddtől megnézheted a melóhelyemen. Bejöhetsz mert boltos vagyok. Többit megírtam emilben.
Szia
Valmikor összefuthatnánk ha van kedved
kiváncsi vagyok a nagy ZIZIre!
Moha jelentkezz, itt Páfrány! - vagy még mindig a városban szúrod te is?
Új képek az adatlapomon
Majd ha tudsz! Én sem érem el és Postás75 sem! Kiment a világból... A szerződést meg én írtam alá! Elkapom a hétemn és átköttetem..
Sajnálom Berber.Akkor beszélek majd vele.
nálam
hívjál fel
Hogy teljes díszben az túlzás, a mackógatyát nem mondanám annak, épp nagyanyámtól jöttem, fát vágtam . Tolhatnál föl képet a ruhádról. Milyen ez a csizma?
én nem foglalkozom ilyesmivel
kb 2 hete voltam ott, vittem a kereket meg a cseregumit, felrakták a gumit, aztán 750-et fizettem
ennyi
(de lehet hogy egy ezres volt, pontosan már nem emlékszem, olyan régen volt)
Több info az AB/CD honlapján.
Szevasz tom!

Ma 17 :50 körül láttalakszfv-n teljes harci diszbe verted a zöldségnek! :) Zőőd szviftee voltam veled szembe.... köcc a fullgas már nem akt, ma voltam a bogláriba és berendeltem... mivel készleten nem volt, de próbáltam, 59 e ből házhoz szállitják csütörtökig! Szal jóvétvót! Na csőcs!
750-ben cseréled?
Abán 750 Ft
Persze hogy menne, de most nincs kedvem.
izmos gyerek vagy te, menni fog
Oszt hogyan vigyem oda a gépet? A vállamon?
hozd le pécsre. 2000 ért cserélik
Sziasztok,
a környéken hol érdemes gumiztatni? A 7000 + munkadíj költséget kicsit sokallom.
Sikerült megoldani? Én senkit nem tudok elérni most!
Én meg ThomAce-t láttam Viszont senki mást! Merre kóricálnak a Nagy motorosok?
Reggelit! ha van kedvetek gyertek el hozzánk az I Győri Húsvéti motoros felvonulásra! nyuszifűl kötelező !
http://www.sportmotor.hu/motor...
Az imént találkoztam Berber-el.
Tetves, büdös fánkzabálók!
Nem haladta meg azt az összeghatárt ami után vámot kellene fizetni. Ne parázz, a kínaikkal nincs gond, maguktól ráírják, hogy ajándék. ha meg is haladja akkor kisebb összeget írnak a csomagra. Saját megnyugtatásodra írhatsz nekik egy mailt, hogy így meg így szeretnéd, megoldható-e...az amcsi már nehezebb dió. A kínai 1$ -os terméknél is kinyalja az ember seggét, az amriki meg 200$-os motyónál cseszik válaszolni.