Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az tény, hogy kanyarban sokkal jobban lehetett érezni ráadásul nem mindeni akkora, mint én. Azé' sajnálom mert jó cucc volt...
Rendes tőled, hogy gondolsz rám, nekem már igen kényelmetlen volt vele a Z
Én meg a lapon fordulás... Árulom a Lucas lábtartót, most dobtam fel a Z topikba.
Siker?
Mondtam, hogy nem kell mindig teligáz amikor lapon van a Z
Ma visszük a csühit vizsgára. Ha gond van hívnálak.... ha nem baj.
sebaj
jöhet
Ragad mint sz@r a pokróchoz, csak az oldaláról elfogyott a minta, középen meg alig van.
Mi ez a Yamakka? Új szerzemény? Arra vigyázz, hogy friss gipsz ne legyen...
a motor ki van vonva a forgalomból,olajat kell cserélnem rajta és a hónapban lejár a műszaki is
bele szeretném tenni a sportszűrőt és a Power Commandert is
majd utána zörgök
az ragadós?
persze hogy kell
vmit ihatsz érte

Felzörgetted már a környéket az új dobbal?

Jut eszembe...van egy füstölésre alkalmas D211 GP-m (190/55). Nem kell? A centerben le akartak rólam húzni 400 Ft ha otthagyom (tárolás címszó alatt) így inkább elhoztam. Ha nem kell senkinek akkor lesz belőle cica kuckó, valamiért úgy vonzza a macskámat mint a mágnes.
mámint a ringet nem akarjuk elözönleni
max egy-két kawás picsára
elözönleni nem akarjuk
Az biza! A hondásoknak meg marad a nyálcsorgatás.
új nő,új motor
az az a rendezvény,ahol a sok öntudattól nem látó kawatulaj heringmódra, ingyen elárasztja a ringet?
Háááj evribodibébi!

Jövőhéttől ismét számolhattok velem az utakon! Friss olaj friss dekni friss kormány friss hegesztés!

Indula mandula, meg a szezon! Ennek fő jele, hogy ma motorhangra keltem! Ennél csodálatosabbat el sem képzelhettem volna még így februárban!

Hogy vagytok? Remélem mindenki rendbe van és lassan de biztosan gyorsultok már az aszfalton!

És egy kis melléklet hogy mit csináltam a télen amíg nem voltam itt:
(gyarapodtam egy jelenleg szétbontott kis pöcsköszörűvel is, no megy egy RCV-vel... melyet természetesen fighteresítettem)

Széles utat mindenkinek!
Juhúúúú, úgy tűnik idén is lesz Kawa börze meg esti motorozás! Részletek itt
Nincs mit!
Köszi az infót. Plexi elkészült. Új nem lett, de határozottan jobb képet mutat.
Csak el merészkedek majd arrafelé is :D
asszem be kéne szereznem valami offroad térképet, egyenlőre itt fehérvár csala sukoró pátka környezetében garázdálkodok, több mocist is látok itt a környéken, de legtöbbször csak a nyomaikat.
Én igen! Várpalotán
Endurózik itt még valaki?
jó reggelt:)
Nos ha holnap ilyen idő lesz neki látok a mocimnak!
Életra kell kelteni
Jövőhéten nagyon very lesz az idő

http://www.met.hu/elorejelzese...