Este elaludtam egyből, reggel meg szartam rád (eszembe sem jutott) mert sűrű volt a program de már pótoltam a dolgot. Vagy délben, ha nem jönne össze akkor holnap reggel feladom.
Még semmi... Elvileg múlt hét szerdán postáztak helyette egy másikat de még nem érkezett meg. Tegnap este kaptam egy levelet a pp-tól, a döntésük 100% refund. Most éppen vad levelezgetésben vagyok, hogy várjanak még 3 napot mielőtt lehúzzák a pénzt az eladótól mert úton van a másik. Alig várom, hogy végre lezáruljon az ügy, kezdem elveszíteni a fonalat. Ezek után az lenne a szép ha megérkezne mind a 2 pár gomba meg a pénz is. Valaki nagyon nem örülne neki.
Bonjour Mme G.
Mi lett az ebay-es meg nem érkezett-paypal-en bejelentett dolog vége?
Megérkezett végül a másik, amit felajánlott kártalanításképpen az eladó?
Kingston SDC/8GB, SD adapterrel, ki lett bontva mert a satuja nem hitte el, hogy nem megy az SDHC a telefonjában. Nem ment.
Ára 4000.-
Élettartam gari. (elvileg örök)
Jól nyomták, egyikük különösen elvetemült volt, öröm volt nézni a drifteket. Az Ancsa meg olyan gyorsan felszívódott, hogy mire észbekaptam már el is tűnt.
Jóóó nagyra nőtt a leányzó, mintha most született volna. Nem korai még az esküvő apuci?
sz.szám?
Mi lett az ebay-es meg nem érkezett-paypal-en bejelentett dolog vége?
Megérkezett végül a másik, amit felajánlott kártalanításképpen az eladó?
Mert ha az akkor kell.
Ára 4000.-
Élettartam gari. (elvileg örök)
Jóóó nagyra nőtt a leányzó, mintha most született volna. Nem korai még az esküvő apuci?
Itt már olvad, lassan kopogtat a tavasz!
Felénk: itt is 25 cm a hó... Azon kívül minden okés.
Kiccsaj már lassan 2 éves.
Létezik, hogy az Ancsát láttam a Yetin? Vagy csak az alteregoja viccelt meg?
Mi a helyzet felétek?
Köszönöm.
A tiéd volt?
http://www.sportmotor.hu/motor...
...a garázsunkban
Kellene nekem 8 gb-os micro sd kártya és te ilyen helyen dolgozol, gondoltam megkérdem tudsz-e benne segíteni.
Szóval: tudsz-e benne segíteni?
thnx
Nem most akarom,most nincs rá keret, még át is kell iratnom, majd márciusban. Azért köszi!