Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tudok,,,,,hozok neked,,,,,
Este elaludtam egyből, reggel meg szartam rád (eszembe sem jutott) mert sűrű volt a program de már pótoltam a dolgot. Vagy délben, ha nem jönne össze akkor holnap reggel feladom.
Nagyon komoly az ablaktörlőlapát,,köszi ,,,,,az egész autót tisztára törölte,mikor gyorsfázisra állítottam
elaluttá' bakki'?
sz.szám?
Még semmi... Elvileg múlt hét szerdán postáztak helyette egy másikat de még nem érkezett meg. Tegnap este kaptam egy levelet a pp-tól, a döntésük 100% refund. Most éppen vad levelezgetésben vagyok, hogy várjanak még 3 napot mielőtt lehúzzák a pénzt az eladótól mert úton van a másik. Alig várom, hogy végre lezáruljon az ügy, kezdem elveszíteni a fonalat. Ezek után az lenne a szép ha megérkezne mind a 2 pár gomba meg a pénz is. Valaki nagyon nem örülne neki.
Bonjour Mme G.
Mi lett az ebay-es meg nem érkezett-paypal-en bejelentett dolog vége?
Megérkezett végül a másik, amit felajánlott kártalanításképpen az eladó?
ennek még gyalog se álltam volna neki
te a ZXZOLI-s géméled élő? Mer akkor oda írok minnyá 1-et. ...
Az. MicroSöDö meg adapter nagyra.
ez mikrós essdés?

Mert ha az akkor kell.
Öcsémé.
Kingston SDC/8GB, SD adapterrel, ki lett bontva mert a satuja nem hitte el, hogy nem megy az SDHC a telefonjában. Nem ment.
Ára 4000.-
Élettartam gari. (elvileg örök)
Jól nyomták, egyikük különösen elvetemült volt, öröm volt nézni a drifteket. Az Ancsa meg olyan gyorsan felszívódott, hogy mire észbekaptam már el is tűnt.

Jóóó nagyra nőtt a leányzó, mintha most született volna. Nem korai még az esküvő apuci?

Itt már olvad, lassan kopogtat a tavasz!
hello bello. létezik. Macsek galériáján hozzá is szóltam. Egy fekete átszabott gsx-el nyomultak.

Felénk: itt is 25 cm a hó... Azon kívül minden okés.

Kiccsaj már lassan 2 éves.
Szevasz Terasz!

Létezik, hogy az Ancsát láttam a Yetin? Vagy csak az alteregoja viccelt meg?
Mi a helyzet felétek?
A holnap az ma van.
Köszönöm.
Hali!

A tiéd volt?
Holnap nézek neked valami kedvezményest.
Szép MuZ, mintha már láttam volna...

http://www.sportmotor.hu/motor...

...a garázsunkban
Szia Maki!

Kellene nekem 8 gb-os micro sd kártya és te ilyen helyen dolgozol, gondoltam megkérdem tudsz-e benne segíteni.
Szóval: tudsz-e benne segíteni?

thnx
akkor keress meg márciusban
Hali!

Nem most akarom,most nincs rá keret, még át is kell iratnom, majd márciusban. Azért köszi!
holnap hívjál fel,lehet tudok segíteni
volt...