Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pölö az is jó... De várjuk meg a 7végét, hogy mi a mennyi és egyáltalán, aztán majmeglássuk... Addig csak
Szerintem legyező lesz a megoldás.... egy oldalt elöl egy másik oldalt hátul, a kettő meg ezek közé ferdén. Akkor nem kell mocorogatni.
Egymás mögött párhuzamosan pedig tuti 4, de akkor mozgatni kell a hátsót, ha az első ki akar jönni...
Sztem "halszálkába" seggel betolva min. 3.
Lehet 1-el többen vagytok! Mennyi motor fér be egy grazséba?
Ott a soron 10-12 közt megy a garázs havonta. (állapotfüggő)
Most van az enyémmel szemben 3, amit nem használnak, ebből egy tuti kiadó, egy eladó, a harmadikat nemtom. A 7végén megpróbálom kideríteni a tulajok elérhetőségeit, aztán meglátjuk... Sztem 3 mocira kb. 3000-3500 pénz fejenként.
Lehet lenne egy érdeklődő a Horváthról egy CB 500-al. Havi költség kérdése.
Szép, napos jó reggelt!
Akkor ráfexem a garázs témára. Sztem hárman simán elférünk benne, mást úgysem akarok ott tárolni. Ha nem aknás, "halszálkában" elfér 3-4 motor. Lenne még valaki? Van egy jóismerősöm, Ő mindenkit ismer ott, majd nézünk valamit. Akkor a hétvégén.
Üdv!
Íme:
Öcsém hozott prémium minőségű márkás bort...
A FAndi gépe símán átment, csak a kpmnél dögledezett a háló. A VPOP az orrunk előtt vágta be az ajtót, úgyhogy plusz egy nap...
Az enyém meg majdnem megbukott! Egy szaros fényvisszaverő prizma miatt a végén. Aztán vettem a szembe boltban, és beszorítottam a rendszám, meg a sárhányó közé..... átment... Kegyetlen volt a mai nap!
Berber.Láttalak ma titeket 16:15 körül maroshegyi postánál. Tóvárosi- ig mögöttetek mentem Transittal:)
Hogy ment a vizsga?
Annak idején is rendszám nélkül mentem vizsgáztatni egyébként:) "no para:)"
Köszi kawazoli druszám

Üdv postas75!

Nekem a Kölcsey utca jó lenne!
max 3-an elférnénk egy garázsban? Költség hatékonysági szempontból kérdezem ugye...
Üdv az Uraknak!
Merre felé lenne jó a garázs? Nekem van egy saját a Kölcsey úti soron(a nagyposta mellett).Viszont ugyanott szeretnék még 1et bérelni, mert az enyémben a nejem kocsija és a műhelyem terpeszkedik. Így ha a motort hazahozom, nem fér el semmi... Ha gondolod, és jó neked is, keress meg 7végén telefonon, megbeszélhetünk egy közös bérlést a lovaknak... Nekem is kb. április környéke lesz aktuális, mert a vas még darabokban van, rendszám meg leadva... Telszám az adatlapon. Vagy ha azon a környéken találsz vmit, én is beszállnék...
Üdv!
Sajnos bérelt de eggid megoldottam mert nem került semmimbe mert az emberrel kifizettettem.Majdnem csak az ő szutykai voltak ott a gépem mellett Utánna érdeklődöm hogy mennyibe van havonta,persze ez majd osztódik.
1000közsönet
amúgy tied a garázs vagy bérled?
Ok akkor addig teszek érte valamit hogy ki tudjon költözni
Helló!
Annyira nem mert ápr 1.-ig úgyis kivan vonva a forgalomból úgyhogy csak utána tudnám hozni ,áprilisban valamikor...
Hali.Nekem lenne egy csak azt nem tudom hogy az embeke mikor akarja eltakarítani a sok limlomját a garázsbol.Nagyon sürgős lenne?
értem, azért köszi
Köszi, közben én is megtaláltam, gyorsan meg is rendeltem.
Csak olyan van amiben egy gombostű se a padlón koppan ha elejted...
Helló mindenkinek!

Üdv Székesfehérvár és környéki motorosok!

Nemrég költöztem ide Székesfehérvárra új vagyok itt
és szeretném felhozni a motort is de nem tudom hová tenni
Kérdésem az lenne, hogy nincs e valaki köztetek aki garázst bérel itt mert szívesen betársulnék, vagy ha valakinek van ötlete... azt is szívesen venném, mert lassan jön a napsütés én meg itt állok motor nélkül...

előre is köszi !
Nem is volt kényelmetlen! Annyi, hogy talán bátrabban mertem döngetni mint a gyárival, az hamarabb leér.