Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Z már a gyári áttétellel is jó kis birkózógép most meg előre kapott egy foggal kisebbet.
Na, rövidebb áttétel? Dejó! Még a végén fighter bringa lesz ez is... 80as lánckereket hátra azt' majd megy szépen!
Tegnap megtörtént az áttétel módosítás a Z-n.....mit ne mondjak könnyeket csalt a szemembe (a bukó nyitott plexivel ). Tuti lett a birigli, nyúlt vagy 3 cm-t a kezem pedig csak 1,5 km-t mentem. Jöhet a tavasz!
Tudtommal ott van a buszpályaudvarral szemben a négyemeletes sor aljában, semmi xtra , 3 fal garázsajtó ,ennyi.
Még én sem láttam de legalább olcsó és végre tudnám hova tenni a gépet.
engem érdekel
megnézném
te hová a 190-est?
mindenkire gondoltam aki motorral jön :)de ovatosan 2*motoroztam most 2szer majd nem elvitt egy papa a kocsival oldal csiknak
én megyek... ( Bfüred-Szigliget), bár gondolom nem rám gondoltál:). De ott leszek, az első kb. 200 km-t összegyűjtöm hamar
Ez a Dzsámáhá R1 ez a haveromé, amúgy idomos csak mivel én ültem rá... na mindegy sejthető... Gipsz nem lesz max még több vas
ja hogy már elkelt... óó
Szia Tutu! Nekem kéne a gumedli! Akarom mondani haver R1ére!
ki jön 15.én találkozóra?
Helló!
Van egy garázs a Sütő u. 10-nél, 10ezer ft/hó osztódna, még 1 bérlőtársat keresünk!(3an lennénk összesen)
Peace
Hali! Nem tudtok valami oldalt, ahonnan motorsport versenyeket lehet letölteni? Sajnos lemaradtam a hétvégi Superbike futamról.
Lézerblokkoló: olyan, mint az enyém, új, 46 papír ha kell valakinek szóljatok!
Ja. A KPM mellett az Autóklubnál lehet, hogy 9300-ról megemelték 10.900-ra...
Év elején volt egy képgaléria, hogy 11 000 lett a műszaki a KPM-nél. Ahhoz képest 3600-ról emelték 4000-re...
Nekem azt mondták vegyek egyet hazafele....
Prizmás sztori meg volt nekünk is. A csarnokból kifelé még 4 métert volt a motoron aztán leesett...
Szuper
Akkor hétvégén hívlak!
Hali! Ezt a fényvisszaverő-szembebolt témát már kb 15-éve játsszák!
KPM műszaki: gumi-fényvisszaverő prizma-láncvédő!Ennyi volt régebben!(Még másfél éve is!)
Azt hogy a Kawasaki KLR-600 át volt alakítva supermotóra(17"kerekek,320-as Brembó tárcsa elöl,+hátul is tárcsafékessé alakítottam 160-as gumival,stb) ez a kutyának sem tűnt fel,csak azt hajtogatta a jóember,hogy kicsit hangosnak találja a dobot!
Ehhez meg annyit,hogy az eredeti,csendes kipujával vittem,mert tudtam,hogy erre harapnak!
Persze azért jószívűen átengedett!
jó a feltevés! Nekem XX-em van, ridehard 600RR-je, és a Te CB500-ad. Asszem nekem 2 nm-el többet kell fizetnem... A bálnának kell a hely...
Az is kérdéses, hogy mekkora verdák! Yamaha 125-böl 6 is beférhet... Bömösből, meg jó ha 2