Tegnap megtörtént az áttétel módosítás a Z-n.....mit ne mondjak könnyeket csalt a szemembe (a bukó nyitott plexivel ). Tuti lett a birigli, nyúlt vagy 3 cm-t a kezem pedig csak 1,5 km-t mentem. Jöhet a tavasz!
Tudtommal ott van a buszpályaudvarral szemben a négyemeletes sor aljában, semmi xtra , 3 fal garázsajtó ,ennyi.
Még én sem láttam de legalább olcsó és végre tudnám hova tenni a gépet.
Hali! Ezt a fényvisszaverő-szembebolt témát már kb 15-éve játsszák!
KPM műszaki: gumi-fényvisszaverő prizma-láncvédő!Ennyi volt régebben!(Még másfél éve is!)
Azt hogy a Kawasaki KLR-600 át volt alakítva supermotóra(17"kerekek,320-as Brembó tárcsa elöl,+hátul is tárcsafékessé alakítottam 160-as gumival,stb) ez a kutyának sem tűnt fel,csak azt hajtogatta a jóember,hogy kicsit hangosnak találja a dobot!
Ehhez meg annyit,hogy az eredeti,csendes kipujával vittem,mert tudtam,hogy erre harapnak!
Persze azért jószívűen átengedett!
Még én sem láttam de legalább olcsó és végre tudnám hova tenni a gépet.
megnézném
Van egy garázs a Sütő u. 10-nél, 10ezer ft/hó osztódna, még 1 bérlőtársat keresünk!(3an lennénk összesen)
Peace
Akkor hétvégén hívlak!
KPM műszaki: gumi-fényvisszaverő prizma-láncvédő!Ennyi volt régebben!(Még másfél éve is!)
Azt hogy a Kawasaki KLR-600 át volt alakítva supermotóra(17"kerekek,320-as Brembó tárcsa elöl,+hátul is tárcsafékessé alakítottam 160-as gumival,stb) ez a kutyának sem tűnt fel,csak azt hajtogatta a jóember,hogy kicsit hangosnak találja a dobot!
Ehhez meg annyit,hogy az eredeti,csendes kipujával vittem,mert tudtam,hogy erre harapnak!
Persze azért jószívűen átengedett!