Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skacok, lenne egy kérdésem. Egy behozott gépet kéne vizsgára vinni, egy CB 500-at és nem kapunk útvonal engedélyt. Nincs valakinek kölcsönbe valami táblája? 1 napra.... sajátom felelősségemre.
Úgy legyen!
Vasárnap már lehet menni...
Készen lett a fényező a cuccokkal, ma gumiztatok, 7végén már én is húzhatom a gázt!
Áááá...most nem megy, bukóra kell a pénz, ezt majd a jövő havi fizuból...
Passz... Ha találok akkor megírom mennyi az annyi.
én simán megvenném a helyedben...
Ez nem jön be. ez már túl "futyurisztikus"
Milyen áron mérik kilóját a 8as-nak?
Mekkora darab kellene? Ha nincs 8-as akkor jó a 10-es is?
Olyan nekem is kő, szólj ha találsz. A spré árát majd odaadod, ha találkozunk.
Nekem kellene 1 db. Mailben dobd át légyszi a számlaszámod és utalom a pízt.
Max. 15 cm-s darabka, 8mm belső átmérővel. Ajánlottak 2 autósboltot Fehérváron (Fiskális u., Cserepes köz) azokat délután megnézem, hátha sikerrel járok.
1900 a mol láncspré. Ha kell hozatok, jelezzétek mennyi kell.
Hi! szívószelepősor cserét, szimmeringeket, meg ami vele jár mennyiért vállalsz? Az anyag megvan hozzá.
Mekkora darab kellene? Milyen méretben?
kicsit körülnéztem ma délután még sötétedés előtt kassai út pákozd vonalon, de nem én voltam az első, már voltak motornyomok
Az se szar...

Jöhetne a jó idő mert össze kéne futnunk! Szeretném ha megnéznéd a Devil rendszeremet, én meg szeretném ha lenne rá egy kivehető dB-killeres dob vagy csak egy kivehető pipli ebbe amivel szükség esetén elcsendesedik de nem annyira, hogy megfulladjon 1mm gázadástól.
Nem is drága... Alig több, mint 500 ojróért kaptam volna féktárcsát náluk (1db-ot) és 1000-ért Devil dobot

szóval itt
Nincs az annyi, CSAK 2476€...
Itt vannak finomságok, már az oldal megtekintéséhez is vastag pénztárca kell.
Ja bocs,nem látszik a BITUBO felirat!
Ez nem tetszik?
Miért sokallod azt az 1,8 millát?(zsugori!)