Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez már a 666. oldal..
Szép kép!
Sziasztok! Lenne egy 56-os HeinGeriche bőr kabátom eledó. 15ezerért ha valakit érdekel.
Importáljanak a déli szomszédból, ott van elég.
Ide költözhet a téli olompia:)
Azoknál úgy is hó hiány van...
Iszkai út szombaton
Autóklub a KF mellett, de nyitott kipuffal pl. oda se kell menni.
Közlekedésfelügyelet?
Sziasztok!

Fehérváron, hol lehet motort műszakiztatni?
Régebben a plázában szoktam látni az újságosnál. Van ott valami vonatkozása?
mindig polgárdin
igen egy piros zx6
barom hangos kipufogó és eszelős motorozási stílus,sokszor másnaposan
Jó a memóriád. A Dropkó az akinek a 6osa van és már 3szor kikönyökölt neki a hajtókar?
indexes pityu,rózsás gabi,balu,balu tesója,te,öcsi,egy moto guzzis csávó,dropkó,pufi és én
Ja rémlett, mintha ott lettél volna.
Hófúvásban, nagy szélben kihagyós amúgy meg persze! Amúgy sem az 55fokos aszfaltról szokott szólni...

Képzeld, a fehérvári várat is lebontották...
ott voltam
tapolcára mentünk
balaton északi part,csopak ring,művészetek völgye tapolca és vissza
én mentem leghátul
folyamat 220-as tempóban,hogy próbáljak együtt maradni a brigáddal

itt-ott sikerült csak
Most olvastam az önéletrajzodat, elég meredek story
Hiányoznak már a torzulások. Valaki mondta hogy az Öcsi is eljönne Kakucsra nyáron. Remélem azér lesznek jóféle utcai körök is. Asszem tavaly tavasszal az első kör amire emlékszem, ott volt a Balu, Öcsi, Balu bátjya, polgárdiról, Szárhegyről is páran, voltunk kb 10en. Elöl az Öcsivel kardoztam végig valami eszelős tempóban, a faszinak elgurult a gyógyszere, mer nem indult nap elején a rokka, lemerült az akksi, azt beöltözve tologattuk a gépet, dehát a V2 az baszik így beindulni. Azt akksit cseréltem vele, az enyémet könnyű volt betolni...
Sziasztok,
Csináltunk egy kis kedvcsináló akciót!
Aki kapja marja,részletek az oldalon.
www.vargesmotor.hu
Legyen már meleg!
nekem amikor légszűrőt és gyertyákat cseréltünk,fényévekkel jobb gázreakciója lett
most K&N sportlégszűrő és a power commander kerül bele.ha lesz időm,akkor még a héten
aztán olajcsere és műszaki
Nincs elfelejtve, hiába van sokszor tele a faszom, nem tudok lemondani arról, hogy leguruljak vele Balcsira, vagy ide oda. Idén ha lesz ZX kupa és lesz napi licensz, talán úgy néz ki lesz, akkor nevezek egy kettőre, de nem fogom túlzásba vinni az öreg masinával... Kap most még rövidebb áttételt, hogy fürgébb legyen, meg rá lesz végre lőve a porlasztóra. Új irídium gyufákat is kap.
Ne is add el! Én annak a guminak csak a szélét amortizáltam Akarod látni, hogy nézett ki, annak a pályanapnak a végén?
vigyázok,vigyázok
utca neked elfelejtve?
Rá kellett hogy jöjjek hogy nagyon sok múlik a főfékhengeren. Hozzáteszem ez a 6dugattyús Tokico egy kalap fos és fölösleges a 6 dugattyú. Ez is ki lett cserélve egy fiatalabb jobb állapotúra, szóval erre próbálok vigyázni, ápolni. Azért nem haragudnék meg ha valaki adna egy pár monoblokk brembo radiál nyerget.
Vigyázol te arra a CBR-re, biztos megéli azt a kort. Nekem az F2-ben 77ekm-nél köze nem volt ehhez a jelenséghez.