Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vámos dolog nem volt?
Egy még befér . Írj Pü-t...
Üdvözlök mindenkit.

Láttam, sokat írtatok a (mini) dv 80-as kameráról, és az után érdeklődnék, hogy nem-e tudtok eladót nem túl drágán. ( max 6000 Ft )

Válaszokat előre is köszönöm.
Basszus. Megteltem. Nincs több kamera hely! Talán ha mégegyszer...
pénteken egy kis találkozo délután?
Akkor mondom itt is! Nálunk már 3-an vagyunk rá. Segítségedben reménykedve, megrendelek párat. Aki tutuéból lemaradt, az csatlakozhat!
Sziasztok
ki mi jot csinál ma délután?kis gurulás?
Boldog névnapot a Fülöp Gábor úrnak!
Például mik?
Pont ilyen. Vannak vele nyűgök de az ára miatt bocsánatosak.
Berber! Itt a jó link.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Zsír! Bocs, hogy közbeszólok!
Ezt melyik kamerával csináltad?
Mindjárt lesz másik link, ezt töröltem mert a Sportmotor iszonyat kockaháborút konvertált belőle...
Itt a vidi amit ígértem, kicsit hullámzós a rezgéstől de még fejlesztek a tartón.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Hát, sajnálom, hogy így alakult...
Akkor majd szombaton hívom Andit.
Üdv!
Nu. Faszán működik a konverter program amiben reménykedtem, majd jössz és kapod. Üveget hozz! Poén, hogy ugyanazt a videót, ugyanazokkal a beállításokkal itthon 2 perc 47mp alatt áttömte amit a cégnél a gép... (amit gondolom azért mentettek vissza a szemétből, hogy DOLGOZZAK vele) nos az 38 perc alatt végzett
Wow! Honda CB750.
Ezt kaptam a szokásos ebay-es kérdésre egy buzi yenkitől aki nem akar üzletet kötni...

"As a business shipping hundreds of packages through the Post Office each day, we cannot risk the liability for Mail Fraud by marking packages as Gifts or for a value lower than invoice value."

Csak azt nem értem ő mit kockáztatna... Semmit. Ezen legfeljebb én bukhattam volna és akkor annyiba kerülne, mint itthon a boltban. Ha röntgen látja is, hogy az egy bukó, azt nem látja, hogy 20 dolláros szemét motyowell vagy egy 800 dolláros prémium kupak. HÜLYÉK!
Höhö... előSZŐR is... Fogadjunk a másodikon is lenne előszőr
De szééééép............
A lentit Neked is írtam. Sajnos az élet megszakított 24 évet....
Úgy néz ki ettől kezdve nem én intézkedek.... Sajnos 3-an maradtatok, rajtam kívül álló okok miatt, de a nő vállalja a részem. Hívd őt: FAndi
Úgyhogy semmi károsodás nem ér titeket. Száma, Neve, e-mailje fenn. Minden kulcs, papír nála. Tudja(?) mit kell csinálnia.
Jó est!
Okksa a garázs, szombaton, vagy vasárnap hívlak ezügyben. Neked melyik nap lenne jobb?
Üdv!
Egy kis retro