Szia! Persze, hogy bírta. Tavaly szopon voltam össz: 3.500 km. Még
az van fenn. Az idei szezon nem tudom mit hoz. Idő és pénz hiány van. Híredetem a gsr t. Persze asszony azt mondta, ha elmerem adni belém dőfi a kötőtűt. Szerintem megmarad.
de most két generációval jobb fék van rajta,ami nem mindegy,ha pályázni szeretnél.
szeretném,ha ezt a szelepdolgot megérné nálam a motor,ugyanilyen sérülésmentes állapotában
kapott az a kawa egy csomó ajándékot tőled az elmúlt egy évben,remélem meghálálja
Az nem fárad el, mert csak hőt kap. A szívó fárad el, mert alulról hőt, felülről meg hideg benzint kap, eledződik ennyi idő alatt. Állítólag Kawák, Yamahák főleg hajlamosabbak erre a jelenségre, de idővel minden motor. Nem tudom ki a beszállítójuk, ezek szerint nem ugyanaz . 10 évente belefér egy ilyen manőver.
Az első fékem is közel 100-ban van. Tiszta haszon ez a tél
Szia Tom. Jó gumi GSR en amit Tőled vettem. Nezem a híreket, nem gondoltam, h felétek ilyen mocsok idő van. Itt A Ringnél +2.5 és erősen olvad. Na vigyázzatok. Csá Pityu
8db szívószelep, 16db szelepszárszimmering /ha már cserélve van, akkor a kipufogó szimmeringjei is cseeések/, hengerfejtömítés, meg vettem egy generátormeghajtóláncot, mert az hajtja az olajpumpát is, és nem szeretném a véletlenre bízni a kenést, mindez 30% akcióban 75pénz volt. Azért vettem meg novemberben mer amúgy normál áron 105-110 lenne...
Mer Laller szonta legutóbbi 9 ezerrel ezelőtti szelephézag állításnál, hogy elkezdett leválni az élszalag és megindultak fölfele. Vagyis hamarosan nem lesz hova állítani, és ki fognak támasztani. Aszonta itt megy el először a kompót egy négyütemű gépben. Egyik másik szívószelep már kormos volt belül. Igazából nem éreztem hatását még, de jobb megelőzni a bajt, nem szeretném ha belehullana ringen egy szelep. Szeretném még megtartani a masinát és meg akarom őrizni állagát. Úgyhogy inkább ráköltöm a lét, csak fasza legyen. Megérdemli.
Láttam a ksi trombitádat, meredeken szól. Én gépem így áll. Első fékrendszer kész van. Van egyfajta nyomáspontja . Még láncszettet fogok hamarosan vásárolni. Szelepek, meg hengerfejhez való motyó megvan, már csak Lallerral kell egyeztetnem.
Holnapra már nem mondanak szelet. A 8-ast folyamatosan takarítják, azzal szerintem nem lesz gond. Be kell öltözni rendesen + forralt bor.
Remélem a sofőr se gondolja meg magát... ...sz@r dolog ez a kiszolgáltatottság.
Jöttem haza gyalog, a városban majdnem elfújt a szél. Még a városban is vannak kupacok, buszokat nem enegedik ki a városból. Én pár éve márciusban majdnem beragadtam teherautóval Nagycenk-Fertőszentmiklós között egy átkötőúton, pedig akkor már csak a földeken volt hó. Olyan kupacok voltak, mint egy fél ember.
az van fenn. Az idei szezon nem tudom mit hoz. Idő és pénz hiány van. Híredetem a gsr t. Persze asszony azt mondta, ha elmerem adni belém dőfi a kötőtűt. Szerintem megmarad.
szeretném,ha ezt a szelepdolgot megérné nálam a motor,ugyanilyen sérülésmentes állapotában
kapott az a kawa egy csomó ajándékot tőled az elmúlt egy évben,remélem meghálálja
Az első fékem is közel 100-ban van. Tiszta haszon ez a tél
mekkora beruházás ez?
szelepek?mert?
Remélem a sofőr se gondolja meg magát... ...sz@r dolog ez a kiszolgáltatottság.
láttad az új dobomat?