Könnyű belenyúlni a szarba, a Dia által is ajánlott MD80 a legjobb olcsó kamera. Néha kicsit hullámzik a képe a rázkódástól de még fejlesztek a tartóján akkor az is jobb lesz. A cégnél nem tudok videót vágni de este teszek fel ízelítőt. Meglepően jó a képe, a hangja meg überel nagyon sok komoly kamerát, az ára pedig vicc. Áttömöríteni a felvett anyagot kicsit macera (viszont kell mert tömörítetlen MJPEG AVI-t vesz fel, kb 3Gb/óra) mert nem zárja le rendesen a videostream-et de már erre is találtam megoldást.
A tartót már régen eladtam. Nem volt kedvem szöszölni vele, a GoPro kamerához meg járt saját állvány, így feleslegessé vált.
Pár hete rendeltem hármat ebből a kis szutykból, 3.220 Ft-ra jött ki/db. Én még nem teszteltem (egyelőre nem tudom hova rögzítsem), a Matska vagy az F2Tomi tudna nyilatkozni róla.
4 ember van! Én, Te, Postás75, FAndi. Ha elég nagy a garázs 17 nm-e akkor még akár többen is lehetünk. Postás hétközben nem megy. FAndi minden reggel elmegy, este jön, csak ha esik nem. Én meg néha este beteszem, azt reggel megyek...
És ez tényleg valós lehet?Mert mondjuk olcsóbb lenne mint venni egy új akksit.Ja meg most lóvém sincs az akksira.Tegnap majdnem teljesen sikerült lemeríteni annyit indítóztam.De csak nem indult be
utána érdeklődtem.
4360,- pontosan a KPM-nél.
14:45 kor tudnánk találkozni a garázsnál?
A tartót már régen eladtam. Nem volt kedvem szöszölni vele, a GoPro kamerához meg járt saját állvány, így feleslegessé vált.
Pár hete rendeltem hármat ebből a kis szutykból, 3.220 Ft-ra jött ki/db. Én még nem teszteltem (egyelőre nem tudom hova rögzítsem), a Matska vagy az F2Tomi tudna nyilatkozni róla.
Az általad belinkelt kameráról még nem hallottam.
van ismerősöd?
Korábban volt róla szó itt a fórumon, hogy valaki tud plexit polirozni Fehérváron. Meg tudnátok nekem adni az elérhetőségét?
Tudja valaki, hogy most mennyibe kerűl egy műszaki vizsga?
akku activator