Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kamera eladva, bocsi.
Nekem van pont egy ien 750-es gixxerem...mennyire sürgös? és mi az a jelképes összeg?
Pár +lovat ki lehetne belőle csikarni, kérdés, hogy mennyit szánsz rá. Kipu (vagy inkább komplett rendszer), sportlégszűrő, PC ezek után padon belőni...ez jó sok píz. Inkább add el és vegyél egy 6R-t. Vagy módosíthatsz az áttételen, kezdésnek előre -1, hátra +1-el nagyobb lánckerék.
Segítség! 2001-es GSX-R 600/750/1000-nek kellene a sarokvédője mintának, egy barátomnak szeretnék csinálni carbonból de neki nincs meg a gyári. Akitől kapok annak jelképes összegért csinálok egy párat carbonból.
itt fehérváron megtaláltok.
amugy miután ilyen sokk tipp érkezett sorsoltam, és ugy döntöttem, hogy nem lesz kerék a motorba...igy nem kell a festésen aggódnom..ezennyi
Matska! A kamerea kazettás or not? és optikai zoom-ellátottságügyileg hogyan jeleskedik? thanks my mother my syster my god, and world peace..:)
Szerintem abban a gépben pont annyi a teljesítmény amennyi kell bele.
Az én ER- 6n -emmel mit lehet csinálni teljesítménynövelés ügyben?
3 Bambi? Igazi szurok nedü! No? Cserebere?

Matska, neked van ilyen felyidomod? Merha igen áll az üzlet! Megy a sör!
Az nincs. De ha ez feltétel eladok inkább mindent.
Pedálos Eko nincs? Nem is vagy igazi Susukis...
márkafanatikus, én-e? Dehogyis. Van otthon egy swift, egy sx4 meg egy gsxr.
Hát az nem egészen úgy volt... 4 vagy 5 év különbséggel tetszett meg a Triumph lámpája a japóknak... Másoltak és kész, mit kell védeni? Csak nem márkafanatikus vagy?
Add nekem! Én igen.
Nem szeretem a sört.
Nem, egy fehérvári sráctól vettem a Pazzo karokat. Eladta a Z-jét én meg lecsaptam rájuk.
azok a karok az ebay-ről vannak?
Na ugye hogy nem volt nehéz.
Ez eredeti suzuki, csak a trijumpf ezt akkor még nem tudta.
Ok. Jöhet! 2 sör?
Nekem is tetszik. Végülis egy túramoped pöc(ök)köszörű Valami szélfogó ólajtó kellene rá (csak be ne rázza a kormányt ). Macka riogatásra pont megteszi. Valszeg egyenlőre lemarad a projekt, a fedezet hiányossága miatt. Én az ebayosra szavaznék. Lehet árban sem jönnék ki jobban. Minőségre viszont fix nem.
De a legszebb....
Nekem tetszik. Illik hozzá.
vagy 999re, az a legoccsobbb
Fel a fejjel, inkább annak örülj, hogy nem 1098 fejidomra fáj a foga. Különben -szerintem- jól néz ki a CB-n ez a fejidom.