A Liszt Frenec utca régi neve Palotai Kapu utca. Eltartott egy darabig mire meglett.
1881 óta nem sokat változott a város...
"Fejérvár nekem oly ridegnek tetszett; nem is volt akkor benne semmi, a mi kellemessé tette volna az ott létet. Ha a város egyik oldalára ment az ember kissé üdülni a falak közül, ott nem látot egyebet egy posványos vízároknál; ha a túlsó felire ment a városnak másnap, hogy ott fog sétálni, megakadályozta a továbbmenetelét, az örökké ott kérkedö mocsaras tó. Itt bizony mindig otthon kellett ülni."
Az amúgy is egyértelmű, hogy az önreklámos darabok ingyé' vannak! Töltsd ki az adatlapodat, akkor többen fognak szóba állni veled. Pláne ha más mondandód is van, mint a spam.
hello csak mikiruhába lehet jönni a felvonulásra de nem nagy tétel a rosmanba is lehet majd venni meg a lidlbe is 1000forint szokott lenni! szoval nem mész csödbe ha vennél 1et! :)
székesfehérvár és környéki motorosok figyelem! ha nem tudnátok szfvári robogós baráti társaság december 6-szokott rendezni egy mikuás motorozást ha van kedvetek akkor szívesen látunk titeket is! részletek itt bikerboys.extra.hu :) a végén van egy link ott megtudjátok nézni a tavalyi videot képekben érdemes megnézni hidd el! :)
Szeva!Te hol laksz? Miért nem láttuk ezeket a gyönyörűségeket eddig,pedig már ajánlottalak volna néhány embernek?!
Fel kellene vennünk a kapcsolatot eccercsak!
székesfehérvár és környéki motorosok figyelem! ha nem tudnátok szfvári robogós baráti társaság december 6-szokott rendezni egy mikuás motorozást ha van kedvetek akkor szívesen látunk titeket is! részletek itt bikerboys.extra.hu :) a végén van egy link ott megtudjátok nézni a tavalyi videot képekben érdemes megnézni hidd el! :)
1881 óta nem sokat változott a város...
"Fejérvár nekem oly ridegnek tetszett; nem is volt akkor benne semmi, a mi kellemessé tette volna az ott létet. Ha a város egyik oldalára ment az ember kissé üdülni a falak közül, ott nem látot egyebet egy posványos vízároknál; ha a túlsó felire ment a városnak másnap, hogy ott fog sétálni, megakadályozta a továbbmenetelét, az örökké ott kérkedö mocsaras tó. Itt bizony mindig otthon kellett ülni."
bar, lehet rosszl emlekszem, de nem igy nez ki most az ajkarendeki palya ......
persze keress meg bátran 20/9914396
Fel kellene vennünk a kapcsolatot eccercsak!
Nekem is van egy kis Carbonos műhelyem, fehérvárhoz közel.
Itt van pár munkám.
Dumálhatnánk van pár ötletem...
üdv:
Bones:20/9914396
06/90-60-90
Én inkább nem írom ki a sajátom.