megfogadtam mar az elejen, aki buziskodik, azt egyszeruen agyonverem. semmi koze hozza, mit hol csinalok. ha ugymond állami föld (lőtér, etc) akkor kb annyi joga van ott lenni, mint nekem. ha kornyezetvédő, akkor meg ne a pofája járjon, hanem szedje ossze a szemet. ha az erdő tulaja, akkor duplát kap, azt az erdőt ugymond a fejunk felől adták el nekik a komcsik, szar ha nagyon kell, akkor fight. általában ugyis 10-en vagyunk ...
székesfehérvár és környéki motorosok figyelem! ha nem tudnátok szfvári robogós baráti társaság december 6-szokott rendezni egy mikuás motorozást ha van kedvetek akkor szívesen látunk titeket is! részletek itt bikerboys.extra.hu :) a végén van egy link ott megtudjátok nézni a tavalyi videot képekben érdemes megnézni hidd el! :)
szia! nem csak robogóval lehet jönni tavaly is voltak nagy mocisok is! :)tavaly 55 voltunk idén remélem többen leszünk és remélem kegyes lesz hozzánk az időjárás is. :)ha véletlen nem nézted meg a tavalyi videot akkor itt megteheted.részletek bikerboys.extra.hu :)legalján van a link! szia és számítunk rád! :)
Üdv Tom!
Öszintén megvallva kibaszott tróger voltam!
Megcsináltam az "ősmintát" de a formát nem vettem le róla!Félreraktam aztán nem foglalkoztam vele!
Ég a pofám rendesen!Még meg is ígértem!
Valahogy azért megcsinálom!
Köszi a felvilágosítást. Már kezdtem azt gondolni hogy sehol nem lehet csinálni semmit, és ez egy kicsit frusztrált. Gondolok arra hogy ha utcai motorral mész akkor köcsög motoros vagy mer' hangos a kipud, meg megelőzöd a 50-el döcögő papákat, ha terepen vagy elszaladnak az őzek, ha pályára viszed utánfutón a gépet gazdagparaszt vagy és rádhúzzák a kormányt, stb... Besz@rás hogy mindíg van egy önkéntes seriff...
Az ilyen, és ehhez hasonló dolgok miatt nem fogok sárdagasztót venni (pláne 0 tereprutinnal). Az ismerősömék is kezdenek leszokni a környéken való motorozásról (Csór, Inota…), ezt mondjuk nem is csodálom, a kifeszített huzalok és karók mellett én sem élvezném annyira a dolgot. Nekem hiába bizonygatják, hogy a közút veszélyesebb, szerintem terepen döngetni pont annyira kockázatos.
ja igen, palotai viszonylat: ha lőtéren megfognak, a 300ezer, ha motor nem műszakis, akkor le is foglalják. erdő szintén nem olcsó buli, környezetvédelmi okoskák súlyos pénzeket le tudnak akasztani, beugró vagy 150 asszem, szal 2x meg kell gondolni, mikor állsz meg. a legjobb, ha soha. mi ugy csinaljuk, ha ismeretlen helyen vagyunk, hogy moci közelében, nyitott benzincsap, kihajtott berúgókar, mert nagyon rafősak az erdészek, és tisztelet a kivételnek, köcsögök is.
off-road, ergo mindenen át, utat, erdot, magánkerteket, csak kerites ne legyen, meg vellanypásztor. 1. szabály: sosem szabad megállni, ha ismered aki meg akar állítani, akkor is kétszer gondold meg. 2. szabály: erdész, rendőr, terepruhás tag, integető turista --- ellenség, nagygáz-kiskuplung, ha támad akkor egykerék, és beszórni nagygázzal. sosem kapnak el, rendszám meg nincs :-)
nagy verekedéseket meg lehet úszni, ha időben koccolsz, ezeknek ugysem lehet megmagyarazni ...
3. szabály - turista bottal, 1-2 ember max --- mociról le, mivel tele vagyok protektorral, meg bukoval, igy indul a box, nem vitás, ki nyer. ha valami karatés, vagy ilyesmi, akkor gáz, motor járjon :-)
nyáron van veszély, télen max erdész 4x4-es terepjáróval, szántóföldön elüt, arra nem kell menekülni, be az erdőbe a fák közé, onnan lehet dobálni kővel.
tapasztalat alapján mondom, nem viccből, érdemes megfogadni
Szia Orvil,
a földutakat használod? Azért kérdezem mert van nálam egy quad és az első fél óra használat után már integetett egy erdőkerülő pali hogy álljak meg. Megálltam kiváncsiságból, erre el kezdett papolni hogy az őzek meggijednek aztán elszaladnak, megizzadnak meg stb... Mondtam neki hogy csak az utakon megyek, meg inkább a fatolvajokat meg az illegális szemétlerakókat kéne szkennelni nem a magamfajta gurulgatós ürgéget. Jó lenne tudni hogy mennyire kell komolyan venni az ilyet, mert ha beszerzek egy cross gépet mégse kezdhetek a pályán nulla tudással, inkább mennék pár hónapig a sima földutakon.
utcait nem vesszuk elo ilyen melegben, meg leolvad a gumi :-)
igy is 3naci5pulcsi+melleny komboban nyomta, persze alul a gyorsasagis termo, hehe, rohadt hideg volt ....
Honnan vetted a mintát
Öszintén megvallva kibaszott tróger voltam!
Megcsináltam az "ősmintát" de a formát nem vettem le róla!Félreraktam aztán nem foglalkoztam vele!
Ég a pofám rendesen!Még meg is ígértem!
Valahogy azért megcsinálom!
nagy verekedéseket meg lehet úszni, ha időben koccolsz, ezeknek ugysem lehet megmagyarazni ...
3. szabály - turista bottal, 1-2 ember max --- mociról le, mivel tele vagyok protektorral, meg bukoval, igy indul a box, nem vitás, ki nyer. ha valami karatés, vagy ilyesmi, akkor gáz, motor járjon :-)
nyáron van veszély, télen max erdész 4x4-es terepjáróval, szántóföldön elüt, arra nem kell menekülni, be az erdőbe a fák közé, onnan lehet dobálni kővel.
tapasztalat alapján mondom, nem viccből, érdemes megfogadni
a földutakat használod? Azért kérdezem mert van nálam egy quad és az első fél óra használat után már integetett egy erdőkerülő pali hogy álljak meg. Megálltam kiváncsiságból, erre el kezdett papolni hogy az őzek meggijednek aztán elszaladnak, megizzadnak meg stb... Mondtam neki hogy csak az utakon megyek, meg inkább a fatolvajokat meg az illegális szemétlerakókat kéne szkennelni nem a magamfajta gurulgatós ürgéget. Jó lenne tudni hogy mennyire kell komolyan venni az ilyet, mert ha beszerzek egy cross gépet mégse kezdhetek a pályán nulla tudással, inkább mennék pár hónapig a sima földutakon.
igy is 3naci5pulcsi+melleny komboban nyomta, persze alul a gyorsasagis termo, hehe, rohadt hideg volt ....
Ez nagyon jó mókának ígérkezik Szívesen részt vennék benne én is persze csak ha nem feltétel a robogó. Reméljük, hogy nem lesz hó Üdv.: Niki