székesfehérvár és környéki motorosok figyelem! ha nem tudnátok szfvári robogós baráti társaság december 6-szokott rendezni egy mikuás motorozást ha van kedvetek akkor szívesen látunk titeket is! részletek itt bikerboys.extra.hu :) a végén van egy link ott megtudjátok nézni a tavalyi videot képekben érdemes megnézni hidd el! :)
Tegnap téliesítettem a motorom. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem veszem elő ha úgy adódik. Most, hogy nem kell benzinre költeni, lehet spórolni egyéb hasznos és haszontalan kiegészítőkre.
Az engem is érdekelne. Milyen áron csinálnak apróbb alkatrészeket a motorkámra. (Gondolok itt a kipufogóborításra, villahíd-dísz, láncvédő, sárhányó...)
Eme sorokat éppen Kaposvárról pötyögöm néktek földi halandók. Hideg van mint Moszkvát a vakbálna. Vigyázzatok magatokra az utakon motoros barátaim! A kipufogógőz legyen veletek!
szasztok ! lassan eljön megint a bikerboys szervezésében a mikulás motorozás! ha van kedvetek hozzá szívesen látunk mindenkit! részletekért majd keressétek fel a honlapunkat a bikreboys.extra.hu oldalt amin egy héten belül megtaláljátok a részletes tervet december 6-ára! köszi előre is a részvételt! sziasztok :)
Ja meg megcsömörlöttem már a soxar hasznavehetetlen izzótól úgyhogy fizu után jön a H4 bi-Xenon motoros szett slim trafóval, 12,5eFt. Kiszámoltam, hogy az elmúlt hónapban több, mint 5000Ft-ot költöttem ilyen-olyan +50,+60,+90%-os csodaizzókra és mind egy kalap szar... a 140/100-as halogént meg nem merem betenni a motorba mert féltem a foncsort. Autóval azzal járok évek óta, látok is este.
Nem gond, mert felül úgysem tudod duplásan megoldani, max azzal az átalakítóval, erősen gondolkozok azon. Viszont megnézhetnénk mennyire fér el akár a szimpla is, max ha neked nem kell, diszkontált áron átveszem tőled
Szétver az ideg... Küldte a yenki a féklámpakapcsolómat csak épp szimplát! Nem igazán gazdaságos visszapostáznom neki... Ráadásul le se tudom tenni a féknyereghez mert ugye a pumpán kívül minden 1.25-ös.