Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétfő lenne a legkíválóbb. Napközben is lehet, vagy csak 8 előtt és 16 után?
okes. fehervaron vagyok minden nap 8-16ig
mikor akarod megprobalni?
Szia Peppe,
örök hála. Pascalplastos lett végül, mert a használtat elég csúnyán megtörték. Valamikor a két ünnep köztre tervezem a "bütykölést". Ha jók az infóim jövőre csak pályázol, semmi utca?
Szeva. Domibébi, ha megvetted a pályaidomot, szólj, és segitek felapplikálni a motorsárkányodra!
Gondoltam megveszem másodiknak ha stimmel a méret.
bukod? most nem ertelek ....
Nekem jó ez is. Ennél többet úgysem ér a fejem.
Próbálni lehetne valamikor?
hat ja ...
buko megvan: http://www.kepesmotor.hu/zart_...
neked 18.5k :-)
vettem masikat, agv gp pro :-)
ammár harap
Kialakult már ott is hogy kinek a hsz-ére lehet adni. Amúgy nekem is sok volt picit az átkábelezés, de inkább nem tettem szóvá, nehogy beletapossak valakinek a lelki világába.
A kupakod meg van még ( AGV )?
Gabesz! Kurv@ jó a pálinkád,teszteltem!
FülöpGábor MIKULÁS MOTOROZÁS RÉSZLETEKÉRT KATT A bikerboys.extra.hu ra :)
Itt van e! Hát szójjá' rá, hogy ideje benézni ebbe a fórumba mert gombokér' osztják a tévéstábot
Kötél István elnök urat kérdezd!

elérhetőség itten
Fülöp úr! Kő? 520 soros, nagy optikás, HiFi-stereo hang, ezzel lehet fasza videókat csinálni a Juniorokról. Új szerzemén csak eladó mert onboardozni nagy. Bár Bozsó barátunk egy kétszer ekkora VHS-C kamerát ekkelt fel a ZXR-re dehát én nem vagyok perverz. Normál akku van hozzá ami kb 1 óra 10-15 percet bír de az ebay-en tudsz venni hozzá 4X-es kapacitásút kb 3500Ft-ért. Az ára holnap estig 15.000Ft, ha nem kell neked megy a vakerára.
Rákérdezhetek? Dec 6?
mikor lesz a mikulásmotorozás? ? ? ? ?
az ász pedig megint megmondta a tutit: ujra kell vezetekezni az egeszet, meg kell ugy generatortekercs. az, hogy az az alkatresz ment tonkre, amelyiknel elegett a vezetek (asszem fesszabalyzo) csak a vegen jott elo. majd rajott volna, mikor a specko csatlakozokba nem tudja bekotni a vezeteket, hogy mi az hogy gyari kabelkoteg.
ez olyan mekmesteres megoldas, ha eg a fuggony, szetlocsolod az egesz hazat :-)
en akkor szeretek hozzaszolni valamihez, ha mar csinaltam olyat, ilyesmi, csak ugy nem dobalozok a tanacsokkal, foleg, ha nem is ertek valamihez :-)
szal volt par okos, hehe
Akkor fordítok: a srác akinek összeégtek a vezetékei szeret spórolni a többiek meg okoskodni ( én is ).
Fogtam, bár nem túl tisztán. Értelmesebb lesz tavasszal üzembe helyezni. Addig se töri magát a csúszós utakon, meg elkerüli a kiadásokat. Tavasszal ha problémás lesz szólnék.
Basszus. Szétkaptam már a gépet, újítom fel, csak a tulajnak lett volna sürgős a vizsga, megnyugtatásként. Most összerakom rendesen, azt nem lesz vele gond egy darabig. Az ajánlatot köszönöm/köszönjük aznap nagyon jól jött volna.
Bár szerintem egy minden szempotból jó motor a használó életbiztosítása is.
olvasok en itt mindent, ahol ismeros nev van :-)
a sorok kozul meg az jott ki, hogy nejottkisemmi. villamos problemakra legjobb megoldas a szaktudas, mint kandon mondogatta gyorok kollega, aki mellesleg docens asszem
most minek kínlódsz?
elviszem műszakira így,oszt nyaggasd tovább
gyere ki és nézd meg
A gixer topikot hónapokig olvasni kell hogy megtanulj olvasni a sorok közt.