Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Indul a Ringre
minden rajt van ami számít
Kapcsolóstól nem rossz ár!
A Samara blokkos jobban tetszett.
Én még a Kun Béla u. 7. alatti számtech boltban kezdtem dolgozni... Rémlik már?
Halo, erre a konverterre gondoltam a fék kapcsán. Tartalmazza az áteresztőcsavarokat és a féklámpakapcsolót is. Mindez 30 font postával. Konverter
Subaru wrx hajtotta kétkerekű
Viszont szeretnék vele beszélni
Élmunkás a királysor, Vörös hadsereg a Budai, a Kun Bélát nem vágom
szasztok! a mikulás ruha kötelező mert aki nem abban lesz az nem jöhet a felvonulásra mert annak úgy semmi értelme nem lenne! mivel erről szol az egész! :)
Figyu... Azt a szociban is úgy hívták... Meg a Rákosi érában is... De még Horty idejében is. Viszont mond-e valamit az Élmunkás út, a Kun Béla utca, a Vörös Hadsereg útja...
Nekem bejött a Mikulás motorozás.Idén is jó lenne ott lenni.Csak legyen jó idő.
Ja ! És Mikulásruhában a legjobb!
Sziasztok,
mi volt a Liszt Ferenc utca régi neve? Nem találom sehol.
ha nem lesz nyakig érő hó+nem kötelező a mikulás ruha mehetünk:)
szasztok ! lassan eljön megint a bikerboys szervezésében a mikulás motorozás! ha van kedvetek hozzá szíves látunk mindenkit! részletekért majd keressétek fel a honlapunkat a bikreboys.extra.hu oldalt amin egy héten belül megtaláljátok a részletes tervet december 6-ára! köszi előre is a részvételt! sziasztok :)javascript:smile(document.frmmsg.body,'32');
document.frmmsg.body.focus()
Már csak egy autóbontó kéne ami nyitva van este 6 után...
Én is így jártam a hosszúféltengőmmel! Ez tényleg szar ügy,de a bontóban simán meg tudod állapítani,hogy melyik jó!
Fogd meg mindkét végét egyszerre,és csavargasd ellenkező irányba!Ha nem ,vagy csak kissé mozdul,akkor jó!
(Először tedd meg ezt a tiéddel is,mindjárt tudsz különbséget tenni laikusként is!) Persze ehhez ki kell venned előbb!
Fenyő úr!
holnap fő fogom híni
Ezzel csak az a baj, hogy nem vicc...
Fiesta 1,8D 1992.
Mint szar a pokróchoz! Viccen kívül, hátul egy 2000. 41. heti gyártású bakelit-kemény D207 van, elöl egy D208 ami kockára van kopva, minta nulla. Hétvégén Nosztorin úgy fordultam vele, mint aki most ül először motoron de még úgy is kétszer ki akart menni alólam...
Viduljatok!:
Egy cigányasszony 12 rajkójával masírozik végig a városban, valami kegyetlen hangerővel. Megszólítja őket egy rendőr:
- Csókolom, de zajosaknak teccenek lenni. Kié ez a sok gyerek?
- Há' kérem, ez mind a enyimé.
- Csak úgy kíváncsiságból: ki csinálta ezeket a gyerekeket?
- Há' a nagyját az apja, az apraját meg a nagyja.
Már mondtam! Gyere le,oszt megóggyuk!