Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen kocsid van?
Fenyő úr
kellene egy összekötő cső a fighterre.dobom van,csak hülyén áll és folyton leesik.
segíts lécci
Azért kíváncsi lennék,hogy a gőzmozdonyod műanyagkeménységűre fagyott gumájai hogy tapadnak?
Csapatnék én szívesen kocsival is 10 centi friss hóban de sajna oda van a hosszú féltengely és a javítás költsége meghaladná az autó értékét... Bontottat meg nem merek venni. Legalább is kézben nézve nem tudom megállapítani, hogy meg szabad-e venni...
Szombat délutáni várható hőmérséklet:
Csapadék nuku.
Akkor választhatsz:Téliguma,vagy cross
A sportgumi itt már bekeményít! :-)
Tessék: -2,-4 az stimmel de nem lesz csapadék.
Nézd meg a hétfő éjszakai előrejelzést!
-4 -5?
8 fokban hó?
Ne piszkáld a havat! Elő a cross vassal,aztán gyíííííííí!
szomorú hir hogy szombatra már havt mondanak:(
Fúdefos felhők jönnek. Bakker. Remélem nem lesz esőmeghav.
Ámen
majd ha eccer lesz smr-em, akkor lesz hozza ktm-ez motyom is, az biztos :-)
jah, az 51-es a mi emberunk pirosban ktm logo nelkul occsob, de igy is aranyar, de ez teccik ez lesz
valaki legalább dolgozik is
lassan csatlakozom én is
Én meg dolgoztam.
De jóóóó neked, hogy szabad a pénteked Én is úgy élveztem hogy múlthét hosszú hétvége volt.
A páncélra annyi ötletem van, hogy ktm powerwear katalógus(honlapon megtalálod), ebben van 3 féle Thor páncél(71.oldal). Ami neked problem, hogy ezek ktm logóval ellátott páncélok. Itt vannak az árak hozzá, cikkszám szerint:
3B72020 26900.-
3B82020 35950.-
3PW092030 51050.-
pentek neken szabadnap, valahova elmegyek veretni, meg nemtom pontosan. szombat család, mer asszony kinyir. vasárnap pedig valszeg leugrunk egy épített pályára fűzfőre, olyan enduróféle, ronis kollegat lattam ott mult vasarnap. egyenlore meg csak lazulosban nyomom, mert a vállam az annyira fáj, hogy elképzelhhetetlen .... doki szerint motor felejtos vagy 1evig, de olyan isten nincs, inkabb szenvedek :-)
pont most akarok thor force pancelt venni, fekete - pirosat, csak itthon valami 40+ ezerben. nincs valami otleted?
Nem csak nekünk, tényleg sokan nézik az oldalt, folyamatos a mozgás rajta, pedig még tényleg sok a hiányosság a részemről. Kapok is a bucimra, hogy nem azt csinálom, hanem itt beszélgetek veletek
Ha tudom, hogy elesek, előtte leülök. Ha tudjuk, hogy valaki lassan készül el vagy el se készül a honlappal, akkor nem pazarolom rá a drága időt
Mi újság veled, motrizás volt valamerre? Hétvégén úgy néz ki kőhegyre megyünk. Csak még nem tiszta melyik napon. Vasárnap KTM tesztnap lesz Sóskúton, úgyhogy lehet szombaton délután megyünk ki. Ha van kedved, kedvetek szívesen látunk
mi a címe a lapnak?
Szia! :)
Örülök, hogy ennyire tetszik a weblap amit csináltunk a kollégámmal. A design az ő asztala, én csak a programozásért felelek. A hiányosság pedig nem feltűnő. Már most van annyi termék rajta, mint az előzőn volt.
valahogy ugy van, hogy aki 1het alatt nincs kesz vele, az nem is lesz sajna ...... de jo lett a honlapotok, már csak thomnak kell lehekkelni a monsteres cuccok árát, vehheheheh