Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre péntek...
Megkaptam a csomagot,köszönöm szépen örömvolt önnel üzletelni!

Üdvözlet odaátra!
nagy gyűjtő kéremszépen ez a fehérvárfórum...
Max a fele ha igaz.
öszefutunk azt majd számolhatod egy körön belül hányszor hagy el az UTA rendszám!
EEE Gyanítom...Kecskeméti gokarton összefuthatunk majd jövőre ha összejön ami úgyse fog,de legalább jól hangzik báááá
Nah miszter má csak te hiányoztá!
Ugy votlam vele, a komád borija a gípet modnom veszek má énis pompa ruhát azt megy majd a boritás indexig!
Pompa motors!

Nem győzöm hangsúlyozni hogy a profi felszerelés nem hordozza magában a motorozni tudást te sinter lumper!
Én meg egy sárgát dobtam
Dobtam
Értem, akkor az még a duplalengővillás régi vfr, annak volt hasonló felnije mint az f2nek.
Mr F2, légysz dobj egy mailt a mailomra, lenne pár kérdésem a gúnyáddal kapcsolatba, hasonlot boltoltam nemrég énis! köcc!
Hát őőőő, pontosan nem tudok semmit sem. Csak annyi az infom, hogy vfr400 és 17-es f2 felni kellene hozzá. Nem értek ehhez a cserélgetés dologhoz... Ő már biztos lejátszotta magában ezt az egészet és tudja hogy mit miért csinál. Szóval passzolom, csak közvetítő vagyok. Az az több szem, többet sosem lát
Mikori a vfr? Azt vágjátok hogy az F2-nek 276os fix tárcsái vannak? EZ a 16-ról 17-re csere nem egyszerű dolog, a 900RR-eknél szokták játszani, és abba is csak a vfr800 felnije stimmel, az agyszélesség miatt.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Még bicskei ZXR400-as barátunkat megkérdezheted, hogy kell-e neki EBC HH fékbetét 10pénz a két pár. Most vettem a gépbe aztán lecseréltem féknyergeket.
Amúgy kérdezd a Marton Imit Csetényben, hátha van neki ami jó bele.
20/438-hetvenkilenc-81
Egy nagyon jó ismerősömnek kellene egy VFR400-hoz, a 16os gyári helyett. A féktárcsa lehetőséget tolmácsolom, és köszönöm a választ
Nincs... Viszont van két frankó 320-as féktárcsám.
Sziasztok!
Nincsen esetleg valakinek elfekvőben otthon egy CBR 600 F2 első felnije? Vagy még jó lenne az F1-esé is...
Remélem nem is az enyém...
Legalább nem a csizma orra kopna.
Ja, de hiába szeretem Bububu hagját, boxermotort nem akarok bele mert leér a kanyarban
Jól mutat rajta a Z1000 féknyereg. Ha arany színű lenne a felni úgy nézne ki mint egy 2kerekű Subaru.
Remélem is!

Jól látod, neked is csak így lehet majd megoldani.

Élmény volt ma reggel szakadó esőben meg vitorlások réme pöffös szélben robogóval közlekedni az ázott faleveleken ráadásul ha nem nyelezem fullad... 5 lóerővel is volt adrenalin néhol
Mutatóujj:
Ciki: ha épp az orrodban van