Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
A honlappal kapcsolatban csak annyit, hogy 2006 óta nem sikerült normális honlapot összehoznia senkinek. Ígértek nekünk fűt-fát, hogy ilyen lesz meg olyan lesz...vártuk is az eredményt, de az idő csak azt bizonyította jó munkához idő kell, a szarhoz meg még több. Tény: nem a megfelelő emberekkel csináltattuk(ez idő alatt több is volt). De, ez itt a reklám helye: Thomace nagyon jó munkát végzett, szerintem, és ahogy azt a látogatottság is mutatja. Persze vannak hiányosságok, de az csak miattam van.
Szóval Thomace, örülök, hogy egymásra találtunk
Sajnos megölték a szakmát azok a pesti "cégek", amelyek 12 - 14 ezerért csináltak weboldalakat. Mi meg 120 000-ről indultunk. Aztán az ügyfél később mutatta a csilli - villi weboldalát. Én meg megkerestem, hogy melyik template volt az, meg melyik ingyenes motor hajtja a weboldalát és megmutattam neki, hogy miért fizetett, és miért adott még "borravalót" is a srácnak. Egyedi weblap, határidőre, 1 - másfél hónap, napi 8 órai melóval. Ez az amit sokan nem fognak fel.

A cikk amit bevágtál:

"50 milliót egy honlap üzemeltetésére" WTF?! Miért nem én üzemeltetem a cégnek? Még a feléért is megcsináltam volna. 25 misi is jó lenne.
jaja, az a legjobb megoldas. regen (ma is megvannak) nekem sem teccett a kinalat, irtam mindenbol sajatot. pont par hete nezeteggem oket, mi kelhet meg, mi nem, ha nem kommenteltem volna ki a forrast, most bajban lennek, mi micsoda, vehheheheh.
hudefosszarmelo, de utaltam. maga a programozas meg meg nagyobb fos, annal jobban semmi nem oli meg az embert hossszutavon, max a heroin
spanom meg evvel foglalkozik nagyban, de mar unja, normal csillivilli mukodokepes weboldal supportal azert meg mindig joparszaz ezer meg millio forint, banki modullal, etc, de vicces, hogy mindenki max 40-50ezert szeretne fizetni, azt is szamla nelkul.
szokta ajanlani nekik a mindenkilapjat vagy mifranc, vehhehehhe.
ezek nem is tudjak, milyen munka van egy-egy weblap mogott, ha ceg is van, akkor meg veheted sajat zsebre a rohadtek szoftvereket. nem tul halas szakma, ha csak nem vgy kormanykorokben. most csinaltak valamelyik "leader" falunak 50millioert! csillivilli flash-es oldalt. vehhehe. 50misi, annyiert mar a fel internetet megveszed, persze tulzas, de durva nagyon:
http://www.inforadio.hu/hir/be...
Csakhogy a coda slider kivételével saját termésű engine hajtja az egészet. Én is ezzel foglalkozom "pár" éve. A magazinozást már abbahagytam. Csak néha segítek ebben - abban. Az már sajnos a múlt.
nem volt nehez osszerakni, te is tudod. minden meg van irva elore, csak valasztani kell a keretrendszer meg a modulok kozul. aki meg nekiall maganak irogatni ilyen free-code kinalat mellett, annak gratulalok. a design max ha egyedi, akkor van fos, lehet fotosoppolni, vagy gimpelni. ha meg nem kell egyedi, akkor skin vagy theme, oszt hello. alap 20ezres weboldal, semmi extra. 7-8 eve meg volt benne love, meg a php is hasznalhato volt, ma mar minden sarkon weboldalt hegesztenek :-)
lassan 5 eve nem foglalkozom aktivan ezekkel a szarokkal, max baratsagbol ingyen, de mar attol is szetver az ideg ....
Énse. Kéne rendelnem nekem is egy ilyen weboldalt.
nem is tudom ki csinálhatta...
Van ez így. De nagyon szép lett legalább a weboldala a BlackMoto-nak. Ügyes volt aki csinálta szerintem.
Akkor te is hazabeszélsz.
mondjuk nekem itt van a Varges Motor kb 4 perc sétára
Már készül az oldalunk....
Ja most jut eszembe hogy elkötelezett vagy a BlackMoto felé
itt se kell telefonálgatni, csak szólni hogy mi kell aztán már nyomják is a kezedbe
Az jó dolog. De BlackMoto-éknál maradok asszem. Nekik legalább van weblapjuk, meg tudom nézni, hogy éppen mi van náluk készleten, nem kell telefonálgatnom.
Ferodo fékbetétek és Motul, Castrol olajok 10-20% kedvezménnyel kaphatók raktárrol, akár utánvéttel is.
Érdeklődni:
Varges Motor KFT Székesfehérvár
30/612-8980
22/312-737
hogy fogaskerék van é benne, nemtom, amig nem esik szet, addig nem erdekel. bunko zsaruk kivulre veszik fel a szarjukat, de valszeg egy rugas az is. ez mar kemenyebb cucc, vehhehe, birja az ívet ....
ez a rendvédelmi szervek kellékei között is fellelhető tán ?
fogaskerék áttétel? :)
nekem ez van, bokatol cerkaig er, 3 reszes, 2 helyen hajlik, nem nehez, belul puha, meg kell szokni vele a motorozast, de marha jo, sokat koszonhetek neki
Meg egy rekettyést. Ni!
Az endurózáshoz protektor terén a térdvédőket érdemes hosszasan próbálni szerintem az ami a legjobban befolyásolja a hogymondjam közérzetet, mert a nadrág alatt kell hordani közvetlenül(nem félóráig), meg elég szorosan is kell tudni rögzíteni, ami aztán hajlított helyzetben nem túl fincsi hosszú időn keresztül...a szellőzésről nem is beszélve:)
http://www.euromotor.hu/shop/p...
ez a térdvédő szerintem nagyon kényelmes, bár én még fele ilyen áron vettem, a becsületes neve ultimate stuff.
Azt nem hittem el hogy van olyan flexi térdvédő amin ha behajlítod a lábad a térded közvetlenül szivacs nélkül a műanyaggal érintezik, ami igencsak fasza lehet ütözésnél...ja és ez egy usa AXO volt szóval a márkanév nem minden
...és kérnénk még hozzá egy fasza kis hableányos szökőkutat...
Függetlenül attól, hogy légzsákos szerintem ennyit megér egy kabát+nadrág. A Vanucci-ról nem tudok nyilatkozni, még nem volt szerencsém ehhez a márkához.