Biztos nem szar, van kevlar-cérnával varrt is ahogy néztem. Indulj ki abból, hogy én a B-star kesztyűt 5 éve nyüvöm és a bélése is csak most kezd néhol elfoszlani.
universalmotor.hu, vagy hasznaltan, legfontosabb a csizma, utana tervedo, egy protektoring, valami buko, es kesz is :-)
dankovicsnal ilyenek is vannak occson ....
kereskedo felejtos, kezdni jo a 20 eves vas, azt nem sajnalod, meg kevesbe is van, ázhat, ilyenek, hehehe, meg jot is tesz neki.
komolyan irtam, hogy kiprobalhatjatok a cr-t, ha szombat jo, akkor gyertek, vehehheheh varpalota nincs messze, nem vagyok az a soher fajta
Ez sokat segített köszi. Így már tudom hogy milyen irányba nézelődjek. Pár kereskedőnél jártam már, de hamar ki is fordultam a helyiségből mert jött az érzés hogy ezek mindenáron rám akarnak sózni valami csiri-viri millió plusszos masinát.
a regi 4T-k nagyon jok ilyen celra, palyara annyira nem.
ismerosoknek van 20eves 600TT-tol kezdve minden, mennek mit állat. nem uzemoras, jo nehezek, de mindenhol elmegy. vannak 350ccm-be is, pl a regi suzuki DR, yamaha TT, ezek olyan 200tol vannak, jo allapotut ki lehet fogni, semmi papir, azzal begyujtani kell.
kolteni nagyon nem kell rajuk, rohadtul srapabirok, ellentetben a maiakkal. de mint minden vasat, ezt is ki kell fogni, felesleges ezeknek 10-20-30ezeren bohockodni az arnal, kesobb beszivod ugyis, ha nem mondja el, mi van vele, ilyesmi.
kepen latod, milyen vasakkal jonnek, 20eves 600TT, 14 eves 125cr, 20eves dt, vehehhehe, meg persze drz meg exc, enyem pont nincs a kepen ... szal mennek a vasak.
alkatresz dogivel "szarerhugyer". ha van valami szolj batran, tobb szem tobbet iszik ....
sok mindentol fugg. mennyit akarsz rakolteni, milyen terepmocis multad van, de persze, segitek barmiben, amiben tudok
erdemes atgondolni, hogy 2T vagy 4T, meg ilyenek. mit szeretnel?
pálya? erdő? meg ilyenek ....
van olyan kawaződbe is
dankovicsnal ilyenek is vannak occson ....
komolyan irtam, hogy kiprobalhatjatok a cr-t, ha szombat jo, akkor gyertek, vehehheheh varpalota nincs messze, nem vagyok az a soher fajta
gyere SK ringre. 0-0
ismerosoknek van 20eves 600TT-tol kezdve minden, mennek mit állat. nem uzemoras, jo nehezek, de mindenhol elmegy. vannak 350ccm-be is, pl a regi suzuki DR, yamaha TT, ezek olyan 200tol vannak, jo allapotut ki lehet fogni, semmi papir, azzal begyujtani kell.
kolteni nagyon nem kell rajuk, rohadtul srapabirok, ellentetben a maiakkal. de mint minden vasat, ezt is ki kell fogni, felesleges ezeknek 10-20-30ezeren bohockodni az arnal, kesobb beszivod ugyis, ha nem mondja el, mi van vele, ilyesmi.
kepen latod, milyen vasakkal jonnek, 20eves 600TT, 14 eves 125cr, 20eves dt, vehehhehe, meg persze drz meg exc, enyem pont nincs a kepen ... szal mennek a vasak.
alkatresz dogivel "szarerhugyer". ha van valami szolj batran, tobb szem tobbet iszik ....
erdemes atgondolni, hogy 2T vagy 4T, meg ilyenek. mit szeretnel?
pálya? erdő? meg ilyenek ....