hehe, perecnel jobb oldalra doltem, eltunt jobb tukor meg fekkar. ok, felallitjuk a vasat, erre nincs bal oldali tukor, se kuplungkar. mondom, mifasz van, hova lettek, cimbi meg mondja, latta az esest, hogy mikor leestem, a labfejem beakadt a kuplungkar ala, kiteptem, azzal a mozdulattal le is rugtam a tukrot :-)
a rutin meg az évek :-)
lesz abbol a szezonbol meg 5 is, jok ezek a kesztyuk nagyon, asszonynak is ez van, kesztyu-kabat-nadrag, birja a gyurodest.
mondom, crossozni jarok a kesztyuvel, ott pedig kapja rendesen, faagak, fold, perec, etc, semmi baja :-)
Köszi! Megkeresem fizukor. Mert ez a kesztyű tetszik. Láttam ugyanennyiért azon az oldalon egy kék - feketét. Az illik a kabátomhoz legalább. Ha másra nem, télire vastagon megéri. Ha egy szezont, akkor egy szezont kibír. Ha meg többet, akkor meg bőven megérte az árát.
Olyat keresek aminek egybe van a gyűrűs meg a kisujj része. Tud ez olyat? Mert ha igen megnézem, nem mind1 hogy huszonezret vagy egy baráti 10 alatti pénzt kell kiköhögni...
rush-m? ja, vastag bőr cuccok, pakisztánban csinálják, és először féltem tőle, de nagyon bejött. vettem komplett bőrrucit, gerincvédőt, kesztyűt, vesevédőt, mindez került 70-be 2-3 éve, most sem sokkal drágább. volt egy nagy perec régen, a ruhán pedig egy karcolás sem lett, igaz szántóföldre estem, de akkor is. mikor eladtam 1.5 év használat után, mintha új lett volna, vateran par nap alatt elvitték, szal csak jót. raido cimbinek is ez van, már 3 éve nyüstöli, semmi baja.
az uzlet a mori uton van, majdnem a korgyurunel, dankovicskent is emlegetik. oda pattanj be, dankovics ur, ühüm-ühüm-nyakrángás, tőle kérdezt, biztosan van, marha jo cuccai vannak, mofaker viszontelado, es az árak nevetségesek.
Sidi-t még nem használtam, de biztos jó. Én az "a" betűs cuccokban bízok, meg ha abc sorrendbe rendezed a listát ez van legfelül ( alpinestar, ArlenNess, asuzuki, stb... ).
Eddig mindíg sz@rul jártam az ismerősökkel, volt aki drágán csinált sz@rt, volt aki anyagáron kihozta ugyanazt a sz@rt. Anyu meg arra tanított hogy ismerőst meg rokont nem verünk vascsővel, sz'al maradnak az ismeretlen szakik pénzvisszatartással.
Nem igazán van tapasztalatom az Alpine-al. Nekem évek óta csak Spidi van. És az jól állta a sarat. Kesztyű, kabát, nadrág. Mind Spidi. Bukóból most tuti nem veszek újat, mert éppen egy éves a sityakom. Majd jövőre veszek egy új bukógombát a fejemre.
nálam nincs ilyen, rabszolgatartasbol es verszivasbol jelesre vizsgaztam. szarul dolgozik? nem fizetem ki, mehet a picsaba, fenyegetozhet is, megy a kutya, meg elokerul a pajszer.
motorozas ugyanez, van az en velemenyem, meg az enyem :-)
az en motorom a legszebb es a legjobb is egyben, hihi
eddig bejott, hehehehhehehhe
Amúgy sem most venném meg. De erre, vagy amit jómúltkorokban mutattam jútúbos videót, olyat vennék. Csak mindig elfelejtem a dob nevét. Annyi volt, hogy a dob végén a kupak az kékszínű volt. És rohadtjól nézett ki.
Akkor inkább normális felszerelést vegyél sz'tem. A MIVV -el vigyázz mert ha megtéped párszor a gép bajszát a hőtől leválik a karbon borítás a végéről ( márha karbon... ). Én amondó vagyok hogy ne legyen semmi csicsa a kipun.
Már gondoltam rá, hogy egy szép kék vagy fehéres púposplekó jó lenne rá. De most máson gondolkozom. Kesztyűt kéne vennem. Közben megtaláltam álmaim dobját. MIVV
a rutin meg az évek :-)
mondom, crossozni jarok a kesztyuvel, ott pedig kapja rendesen, faagak, fold, perec, etc, semmi baja :-)
bukot meg ki kell fogni a jo ákciot :-)
nekem ez van 2.5 éve, vicces, de még crossozni is ebben járok hidegben, és sehol egy szakadás: http://mofaker.hu/?termek_id=9...
motorozas ugyanez, van az en velemenyem, meg az enyem :-)
az en motorom a legszebb es a legjobb is egyben, hihi
eddig bejott, hehehehhehehhe